Ελλάδα

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο σύζυγος

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο σύζυγος
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ενώπιoν εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 74χρονος.

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Μάλιστα ο 74χρονος που φέρεται ότι δολοφόνησε την 64χρονη πρώην σύζυγό του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Τι υποστήριξε ο σύζυγος της 64χρονης

Ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο». Εγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Kατά την τελευταία συνάντηση του 74χρονου με την 64χρονη, οι οποίοι διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες, κάτι που φέρεται να υποστηρίζει ο άνδρας ότι τον έβγαλε εκτός εαυτού. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ιδέες πληροφορίες, την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, κάτι που ενδεχομένως αύξησε τις εντάσεις μεταξύ τους. Οι έρευνες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον 74χρονο καθώς το εν διαστάσει ζευγάρι φέρεται να είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και διενέξεις.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Εγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Αμέσως κάλεσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος. Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια. Η 64χρονη γυναίκα ήταν “με αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού”, πεσμένη κάτω. “Ξεψυχούσε μπροστά μας” είπε η γυναίκα που την εντόπισε, μην κρύβοντας πως αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η γειτόνισσα τους είχε πέσει και είχε χτυπήσει. “Μετά μάθαμε και τρελαθήκαμε”, τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments