Ελλάδα

«Τους βρήκαμε»: Πολύ σημαντική εξέλιξη στα Γλυκά Νερά

«Τους βρήκαμε»: Πολύ σημαντική εξέλιξη στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά: Σημαντικές είναι οι εξελίξεις της εξιχνίασης της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, καθώς οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους υπόπτους.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Τις προηγούμενες εβδομάδες η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη  παρουσίασε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα που πιθανολογείται πως ανήκε στους δράστες. Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις ήρθαν στην επιφάνεια για παρόμοια ληστεία σε συνάδελφο του πιλότου.

Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές δεν επέλεξαν τυχαία το σπίτι της οικογένειας και επιχειρούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης

Οι κακοποιοί δεν είχαν αφήσει πίσω τους ούτε αποτυπώματα ούτε ίχνη DNA, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων και πλέον στο μικροσκόπιο είναι 10 άτομα. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Ποιος είναι ο ύποπτος που έχει μπει στο μικροσκόπιο;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται.

Μάλιστα, από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού, του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος. Σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ύποπτος ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.

Ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου

Οι εν λόγω αποκαλύψεις έρχονται μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για το σκούρο αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα στην περιοχή της ληστείας, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου.

Ο κάτοχός του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις Αρχές και το νέο αυτό βίντεο θεωρείται σημαντικό για τις έρευνες. Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments