Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με τους πιθανούς δράστες

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με τους πιθανούς δράστες
Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρο Μπαλάσκα οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα οι αρχές φαίνεται να βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ νέα βίντεο παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σχολίασαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας και η δρ Εγκληματολογίας, Δέσποινα Βουρδάκου. «Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό είμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση. Είναι σφραγισμένες οι έρευνες. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται είναι πιο κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος» σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας. Γλυκά Νερά

Ο αστυνομικός υπογράμμισε ότι οι δράστες έκατσαν πολύ μέσα στο σπίτι του θύματος. Για ένα «ιδιαίτερο έγκλημα» έκανε λόγο η κ. Βουρδάκου. «Δεν υπάρχουν στοιχεία πάλης. Οι δράστες είχαν πολύ καλό σχεδιασμό, στρατηγική, μεθοδολογία. Είχαν παρακολουθήσει τα υποψήφια θύματά τους. Γνώριζαν την οικονομική τους επιφάνεια. Έφτασαν οι αρχές σε κάποια πρόσωπα αλλά θέλουν να δέσουν την υπόθεση» δήλωσε.

Όπως ανέφερε η εγκληματολόγος, από το έγκλημα ξεχωρίζει κάποια στοιχεία: Το περίστροφο των ληστών, το πόση ώρα έκατσαν μέσα στο σπίτι αλλά και την βαρβαρότητα που επέδειξαν. «Κρέμασαν τον σκύλο. Ήθελαν να μας δείξουν πόσο βάρβαροι και σκληροί είναι χωρίς οίκτο».

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με το ύποπτο όχημα

Σ’ ένα από τα δύο βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου, που είχε παρουσιάσει το «Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου. Ήταν 5.30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου. Λίγη ώρα πριν, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα του πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας στην οδό Παναγούλη. Αφαίρεσαν τη ζωή της νεαρής γυναίκας του και μητέρας της εντεκάμηνης κόρης τους, κι όλα αυτά για να αρπάξουν τις 10.000 ευρώ και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments