Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: Οι αποκαλύψεις του Θάνου Καλλίρη

Ναταλία Γερμανού: Οι αποκαλύψεις του Θάνου Καλλίρη
Ναταλία Γερμανού: Μια άγνωστη ιστορία αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «αγαπούλα μου γεια».

Ένα flash back στις άγνωστες ιστορίες για τις μεγάλες του επιτυχίες στο τραγούδι έκανε ο Θάνος Καλλίρης και αποκάλυψε στην εκπομπή «Dot» ένα άγνωστο σκηνικό ζήλιας που είχε δεχθεί από τη Ναταλία Γερμανού, όταν ακόμα ήταν ήταν ζευγάρι. Μάλιστα πρόσφατα οι δυο τους είχαν και μια δημόσια φιλονικία, με την παρουσιάστρια να στρέφει τα βέλη της προς τον Θάνο Καλλίρη και στη συνέχεια να δηλώνει μετανιωμένη για τις δηλώσεις της.

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη του Νίκου Καλλίρη

«Βρισκόμαστε στο 1992 όπου γυρίζω το video clip για το ‘αγαπούλα μου γεια’ με τη νεαρή τότε Ζέτα Λογοθέτη, όπου έχουμε ένα φιλί που όταν το είδε η Ναταλία Γερμανού που είχαμε σχέση τότε, έπαθε παράκρουση. Πέρασα δύσκολες μέρες, αλλά το ξεπεράσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης.

Ο ίδιος ανέφερε πως η Ναταλία Γερμανού είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιού «Φεύγω». «Η Ναταλία ήθελε να μαρκάρει τον χώρο της και η έκπληξη είναι ότι στα ντραμς έπαιζε ο Φοίβος» είπε. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην άγνωστη συνάντησή του με την Ειρήνη Σκλήβα που αν και αρχικά ήθελε να συνεργαστεί μαζί της σε ένα video clip του, τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ναταλία Γερμανού: Λίγα λόγια για αυτή

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε, το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Ναταλία Γερμανού

Πέρασε όλα της τα μαθητικά χρόνια στη σχολή της Μίνας Αηδονοπούλου και από μικρή έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη στα θεωρητικά μαθήματα. Παράλληλα με το σχολείο ως παιδί παρακολουθούσε επίσης μαθήματα μπαλέτου ενώ γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και πολύ καλά τη γαλλική γλώσσα. Στις 26 Οκτωβρίου του 1998 παντρεύεται σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών με τον τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Πέτρο Ίμβριο. Το 2002 έπειτα από κοινή απόφαση οι δυο τους χώρισαν όμως παρέμειναν καλοί φίλοι.

Το επαγγελματικό ανεκπλήρωτο όνειρο της Ναταλίας ήταν να γίνει ηθοποιός, μία ιδέα που δεν συνάρπασε ιδιαίτερα τον πατέρα της όταν του εξέφρασε την επιθυμία της και έτσι χάρη στην παρότρυνσή του αλλά και λόγω και της ιδιαίτερης αδυναμίας που του είχε αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Κατάφερε εν τούτοις να κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές σε μερικές ελληνικές σειρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments