Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη δήλωσή της για τον Θάνο Καλλίρη

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη δήλωσή της για τον Θάνο Καλλίρη
Ναταλία Γερμανού: Θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη που έπαιξε και ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η εκπομπή «Happy Day».

Η Ναταλία Γερμανού, η τόσο αγαπημένη παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός, δεν έχει διστάσει να μιλήσει για τις σχέσεις της, αλλά και την εξέλιξή τους. Ανάμεσα στους πρώην συντρόφους της, ήταν και ο Θάνος Καλλίρης, ο τραγουδιστής που ούτε και εκείνος έχει «κολλήσει» να κάνει αναφορά στη μεταξύ τους σχέση.

Θυμίζουμε αρχικά, τις, προ δύο ετών περίπου, δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη που είχαν να κάνουν με τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού με την παρουσιάστρια να σπεύδει τότε, μέσα από την εκπομπή της να δώσει τη δική της απάντηση. «Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε ένας έλεγχος και μία ανάκριση στα μπουντρούμια των SS, για το πώς πήγε το γύρισμα, αν φιλήθηκα με την πρωταγωνίστρια και τι συνέβη», είχε εκφράσει ο Θάνος Καλλίρης με τη Ναταλία Γερμανού, να επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του. Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: «Ο Θάνος πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές»

«Έχει απόλυτο δίκιο. Ο Θάνος πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Ήταν όλεθρος… Κόλαση… Μαρτύριο», είχε φανερώσει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Τώρα, τον γύρο των εκπομπών έκανε η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού. Και εκείνος απάντησε ως εξής: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Και η Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται» πήρε θέση και έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της. «Ο Θάνος Καλλίρης τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής, δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα», σχολίασε στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: Θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια

Πάντως, το εν λόγω απόσπασμα έπαιξε και ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η εκπομπή «Happy Day» με τη Ναταλία Γερμανού να στέλνει μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας ότι «κατοχή με τόσες επαναστάσεις δεν έχει υπάρξει ξανά». Για αυτό και από τον «αέρα» της εκπομπής της θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments