Lifestyle

Survivor spoiler 06/06: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 06/06: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία
Survivor spoiler 06/06: Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου στο προηγούμενο επεισόδιο, τα πράγματα στο παιχνίδι αλλάζουν.

Νέο spoiler κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πριν το σημερινό επεισόδιο (06/06) του Survivor. Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι τα πράγματα αλλάζουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες συμμαχίες με βάση τα νέα δεδομένα.

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης, τα αγωνίσματα και οι κανόνες αλλάζουν, με τους παίκτες και τους τηλεθεατές να μένουν άφωνοι με τις εξελίξεις.

Αντί για έπαθλο φαγητού, αγώνας ασυλίας

Παρά την παράδοση των Κυριακών, όπου προβλέπει συνήθως αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, αυτή την φορά πρόκειται για αγώνισμα ασυλίας, με τον επόμενο που αποχωρεί να χάνει τη θέση του στους τελευταίους έξι του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τέλος του σημερινού (6/6) επεισοδίου, όπως είναι φανερό και από το trailer, θα ακολουθήσει συμβούλιο, από το οποίο και θα προκύψουν οι πρώτοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από ότι όλα δείχνουν την ασυλία θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης.

Σε περίπτωση λοιπόν που κερδίσει την ασυλία, το ερώτημα, είναι το ποιος θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση. Από ότι όλα δείχνουν ο Κατσούλης στρέφεται αυτή την φορά στον Γιώργο Κόρομι. Ο Σάκης είναι εκνευρισμένος με τη στάση του έναντι του Τριαντάφυλλου, ενώ σκέφτεται πως δεν έχει βγει ποτέ ουσιαστικά στην κρίση του κόσμου.

Αφού τη μια φορά που έγινε αυτό δεν ανακοινώθηκε αποτέλεσμα, μιας και έφυγε οικειοθελώς ο Τζέιμς. Ο Σάκης σκέφτεται, επίσης, πως Μαριαλένα και Ασημακόπουλος έχουν μείνει ορισμένες φορές μετά από ψηφοφορία, οπότε ευελπιστεί να έχει βρει έναν αδύναμο σε δημοτικότητα παίκτη στο πρόσωπο του «Κόρο».

Οι αλλαγές που ισχύουν από το αποψινό επεισόδιο

Οι παίκτες θα πρέπει πλέον να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει και τις τρεις και μάλιστα αυτός θα είναι που θα επιλέγει πλέον τους υποψήφιους κάθε εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα παρακολουθούμε ατομικά και όχι ομαδικά αγωνίσματα μιας και έχουν μείνει μόλις έξι παίκτες.

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα θα τα δώσουν όλα με φόντο το μεγάλο έπαθλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε οι έξι θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, που θα έχει ταχύτητα, δύναμη και αντοχή. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της δοκιμασίας; Σύμφωνα με τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης θα αποδειχτεί για ακόμα μία φορά ο πιο δυνατός παίκτης αφού θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments