Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ονιεκούρου και Λίνκολν για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Ονιεκούρου και Λίνκολν για εξτρέμ
Ολυμπιακός: Ονιεκούρου και Λίνκολν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τη μεταγραφή του εξτρέμ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά τους Εντάο, Γκεζάλ και Ντελ Καστίγιο, ακόμα δυο ονόματα προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακό για το καλοκαίρι. Ο Χένρι Ονιεκούρου και ο Λίνκολν φέρονται να είναι στην… πρώτη γραμμή για τον εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος έχει ξεχωρίσει τον Νιγηριανό εξτρέμ της Γαλατασαράι και το «διαμάντι» της Σάντα Κλάρα και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Μαρτίνς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Ονιεκούρου και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση για να μάθουν τις προθέσεις της Μονακό, αλλά και του παίκτη.

 Την έκπληξη με τον Χένρι Ονιεκούρου φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κινείται «ζεστά» για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου. 

Ο Ολυμπιακός κινείται ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται ότι θέλει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός δεν θα μείνει στη Γαλατασαράι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου είναι πολλά και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις. Σύμφωνα με μέσα της Νιγηρίας, ο παίκτης της Μονακό δεν μένει στη Γαλατασαράι και η ομάδα του Πειραιά φαντάζει φαβορί για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει το όνομα του παίκτη και είναι πιθανό να γίνει ότι δεν έγινε πέρσι.

Πιο δύσκολη περίπτωση του Λίνκολν

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του και την περίπτωση του Λίνκολν της Σάντα Κλάρα, όμως πρόκειται για μια σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και αυτός αρέσει στον Μαρτίνς, όμως είναι πιο «αλμυρή» υπόθεση από του Ονιεκούρου και ο λόγος είναι οι απαιτήσεις της Σάντα Κλάρα, αλλά και η χρονιά που έκανε και ανέβασε τη χρηματιστηριακή του αξία.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα, καταγράφοντας 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η περίπτωσή του βέβαια δεν είναι εύκολη σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει καθώς υπάρχει στη μέση και η Γκρέμιο η οποία έχει ένα 20% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments