Τεχνολογία

Twitter Blue: Έρχεται νέα συνδρομητική υπηρεσία

Twitter Blue: Έρχεται νέα συνδρομητική υπηρεσία
Twitter Blue: Μία νέα υπηρεσία έχει ξεκινήσει το γνωστό κοινωνικό δίκτυο θέλοντας να κατανοήσει καλύτερα τι ζητούν οι χρήστες.
Twitter Blue: Μία νέα υπηρεσία έχει ξεκινήσει το γνωστό κοινωνικό δίκτυο θέλοντας να κατανοήσει καλύτερα τι ζητούν οι χρήστες.

Το Twitter ανακοινώνει διαρκώς μία νέα λειτουργία προκειμένου να κρατά το περιεχόμενο ανανεωμένο, μία από αυτές είναι και το Twitter Spaces. Μετά τις ανακοινώσεις για το «undo send», τώρα ετοιμάζει μία νέα λειτουργία που θα κάνει διαθέσιμη το επόμενο διάστημα σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Ακόμη, ετοιμάζεται να επιβάλλει μηνιαίο τέλος σε premium περιεχόμενο του προκειμένου να αποκομίσει περισσότερα έσοδα, τόσο το ίδιο όσο και οι πιο παραγωγικοί χρήστες του.

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Twitter διαθέτει ορισμένες έξτρα δυνατότητες σε σχέση με τη δωρεάν έκδοση (η οποία παραμένει ως έχει), όπως τη δυνατότητα αναίρεσης ή διόρθωσης των μηνυμάτων του χρήστη (undo tweet) και φακέλους βιβλιοδεικτών, έτσι ώστε οι χρήστες να οργανώνουν πιο εύκολα τα μηνύματα που έχουν αποθηκεύσει και να τα βρίσκουν ταχύτερα.

Η νέα λειτουργία

Το “undo” θα δίνει στους χρήστες χρονικό περιθώριο 30 δευτερολέπτων να ξεγράψουν αυτό που μόλις έγραψαν, αν το μετάνιωσαν στο μεταξύ ή συνειδητοποίησαν ότι έγραψαν κάτι λάθος. Όταν περάσει το μισό λεπτό, το μήνυμα τους θα αναρτάται πλέον σε κοινή θέα. Θα υπάρχει επίσης μια επιπρόσθετη δυνατότητα πιο εύκολης ανάγνωσης (reader mode) μιας μακράς σειράς tweets.

Το Twitter Blue -στο οποίο θα προστεθούν και άλλες δυνατότητες τους επόμενους μήνες- θα κοστίζει 3,49 καναδικά δολάρια και 4,49 αυστραλιανά δολάρια το μήνα, ενώ αναμένεται να κοστίζει 2,99 δολάρια μηνιαίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερς και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης». Η αύξηση των χρηστών της πλατφόρμας έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια, συνεπώς μένει να φανεί κατά πόσο η -έστω προαιρετική- επιβολή συνδρομής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, θα έχει θετικό αντίκτυπο στα μεγέθη του Twitter.

Τρεις ρόλοι για τους χρήστες

Μέσα σε ένα Twitter Space οι χρήστες θα έχουν τρεις ρόλους. Οικοδεσπότες, ομιλητές ή ακροατές. Οι οικοδεσπότες είναι τα άτομα που δημιούργησαν το χώρο και φιλοξενούν τη συζήτηση που πραγματοποιείται μέσα σε αυτόν. Μπορούν να προσκαλέσουν οποιονδήποτε να γίνει ομιλητής.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες των Spaces θα μπορούν να προγραμματίσουν υπενθυμίσεις για τα Spaces που θέλουν να παρακολουθήσουν, ενώ συγχρόνως επωφελούνται από τις νέες λειτουργίες που ενσωματώθηκαν σχετικά με περιγραφές και υπότιτλους. Επίσης, θα μπορούν να απολαύσουν μία προεπισκόπηση του εργαλείου, βλέποντας μία περιγραφή σχετικά με το περιεχόμενο και στη συνεχεία, εφόσον το επιθυμούν, να επιλέξουν το «Join the space» για να λάβουν μέρος.

Διευκρινίζεται ότι το εργαλείο είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους χρήστες παρότι ήταν εξαρχής μόνο για όσους είχαν πάνω από 600 followers.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments