Lifestyle

Φιναλίστ του MasterChef βρίζει τον ΠΑΟΚ [Pic]

Φιναλίστ του MasterChef βρίζει τον ΠΑΟΚ [Pic]
MasterChef: Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι ένας από τους δύο φιναλίστ και από ότι φαίνεται στο παρελθόν είχε κάνει μία υβιστική ανάρτηση κατά του ΠΑΟΚ.

Ο φιναλιστ του Masterchef, Διονύσης Σαρακίνης δεν έχει κρύψει τα ερυθρόλευκα του συναισθήματα.Πριν λίγο καιρό, ο Διονύσης πανηγύρισε την παραμονή του στο MasterChef με ποδοσφαιρικό τρόπο. Όντας οπαδός του Ολυμπιακού, πανηγύρισε με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, εμφανίζοντας το σήμα με τον δαφνοστεφανωμένο. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Ακούν είχε κάνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση στους τρεις κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού προκειμένου να αφήσουν το Star και να πάρουν μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Ο ίδιος έχει τόσο μεγάλο πάθος με τον Ολυμπιακό που πάντα κάτω από την στολή του μάγειρα φοράει την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα μία ανάρτηση από το παρελθόν αποδεικνύει πόσο παθιασμένος είναι με τους ερυθρόλευκους.

Η ανάρτηση

Στο παρελθόν πάντως, έχει αναφερθεί κατά μίας άλλης ομάδας, μέσω των social media. Στο προφίλ με όνομα Dionisios Sarakinis, που φέρεται να είναι δικό του μιαw και έχει πολλές προσωπικές φωτογραφίες, υπάρχει μία υβριστική ανάρτηση κατά του ΠΑΟΚ, με αφορμή έναν αγώνα βόλεϊ.

Πότε είναι ο τελικός – Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με χαμόγελα τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι φορούν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments