Lifestyle

Εδώ και 3 χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο

Εδώ και 3 χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο
Εδώ και 3 χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την πικρία τους για τον παρουσιαστή και την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την πικρία και απογοήτευσή τους για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η πιο πρόσφατη δήλωση πικρίας είναι από έναν πασίγνωστο καλλιτέχνη, ο οποίος κάνει λόγο για κακή συμπεριφορά του παρουσιαστή της μουσικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, καθώς, όπως ισχυρίζεται, είχαν συμφωνήσει μαζί του για ένα αφιέρωμα στους Ρομά και έκτοτε ο Σπύρος εξαφανίστηκε και δεν του σήκωνε τα τηλέφωνα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν από 3 – 4 χρόνια είχα εκφράσει την επιθυμία στον Σπύρο Παπαδόπουλο να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Αγγελόπουλο, να φέρουμε όλους τους Ρομά καλλιτέχνες και να κάνουμε μια διαφορετική βραδιά από όλες αυτές που έχει κάνει. Να μη βλέπουμε όλο τους ίδιους και τους ίδιους που πάνε συνέχεια. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνουμε. Τρία χρόνια μετά, τον παίρνω τηλέφωνο και δεν μου το σηκώνει. Τρία χρόνια, δεν απάντησε ποτέ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments