Lifestyle

Είδηση έκπληξη για το Big Brother

Είδηση έκπληξη για το Big Brother
Big Brother: Το αγαπημένο ριάλιτι εγκλεισμού αναμένεται να αρχίσει στο πρώτο μισό της νέας σεζόν με νέο κεντρικό παρουσιαστή και σχολιαστές.

Το Big Brother αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες στην νέα σεζόν με νέο κεντρικό παρουσιαστή. Να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης είχε γνωστοποιήσει πως δεν θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι με αποτέλεσμα το κανάλι να ψάχνει για νέο παρουσιαστή.

Τελείωσε όπως φαίνεται η αναζήτηση του ΣΚΑΪ για τον κεντρικό παρουσιαστή του «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού επιστρέφει τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου και όπως όλα δείχνουν κλείνουν η μία μετά την άλλη οι εκκρεμότητες για την παραγωγή.

O νέος παρουσιαστής

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι το πρόσωπο στο οποίο ο ΣΚΑΪ επενδύει για την παρουσίαση του ριάλιτι τη νέα σεζόν. Ο τραγουδιστής επέστρεψε από την Αυστραλία όπου είχε κάνει συναυλίες και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με το κανάλι του Φαλήρου για τη νέα σεζόν.

Σημείωσε μάλιστα ότι η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επέλθει εδώ και και δύο περίπου μήνες. Όπως υπογράμμισε μάλιστα θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και είπε το «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ σχετικά εύκολα. Όπως τόνισε έβλεπε το ριάλιτι και την περσινή σεζόν και το σχολίαζε ιδιαίτερα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιο είναι 1+1 χρόνο. Είναι ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν το είπα δύσκολα το “ναι” γιατί με τον ΣΚΑΪ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει για διάφορα πρότζεκτ και είπε το “ναι” σχετικά εύκολα. Μου αρέσει πάρα πολύ το project, το παρακολουθούσα και πριν και σχολίαζα και το κρατήσαμε, όπως έπρεπε δηλαδή δεν έκανα δηλώσεις» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Στο πρώτο μισό της σεζόν

Το «Big Brother» προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν που έρχεται. Ο ΣΚΑΪ έχει βρει και το δίδυμο των παρουσιαστών που θα έχει ρόλο σχολιαστή στο ριάλιτι εγκλεισμού του καναλιού του Φαλήρου.

Όπως έχει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα έχουν αυτόν τον ρόλο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, θα αναλάβει και δική του τηλεοπτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για τον Χάρη Βαρθακούρη

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε και στον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου «Big Brother». «Παιδιά, ο Χάρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και έκανε τη δουλειά του, με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Δεν με φοβίζει κάτι, εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις. Νιώθω ασφάλεια, γιατί με τους ανθρώπους που μίλησα στον ΣΚΑΪ υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments