Ελλάδα

Μίνα Αρναούτη: Κατέβαλε αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη: Κατέβαλε αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη
Μίνα Αρναούτη: Αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη κατέβαλε η κοπέλα τρία χρόνια μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που δέχτηκε.

Το ποσό των 11.500 ευρώ κατέβαλε η Μίνα Αρναούτη στην οικογένεια Παντελίδη λόγω της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που έλαβε πριν από τρία χρόνια.Να θυμίσουμε ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ενάντια στην ίδια και της καταλογίστηκε ένα χρηματικό ποσό προς εξόφληση.

Οι γονείς και τα αδέρφια του τραγουδιστή ζητούσαν από τη νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, το πόσο των 84.000 ευρώ για αναρτήσεις που είχε κάνει στο facebook. Ωστόσο, οι δικαστικές Αρχές της επιδίκασαν να τους καταβάλλει πολύ λιγότερα χρήματα. Τώρα, η Μίνα Αρναούτη ζητά από εκείνους, μέσα από την ανάρτησή της, να καταθέσουν τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανάρτηση της

«Σήμερα κατέβαλα το ποσό των 11.500 ευρώ στην οικογένεια Παντελίδη από την αγωγή για τις αναρτήσεις στο Facebook που έκανα. Αναμένω την κατάθεση εκ μέρους τους του ποσού αυτού στο “Χαμόγελο του Παιδιού” όπως έγραφαν στην αγωγή τους.

(Έλαβα την αγωγή αυτή 19/6/2017 όπου μου ζητούσαν 84.000€. Ήμουν ακόμη με πατερίτσες και μέσα σε χειρουργικές αίθουσες και δεν είχα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Εκκρεμούν οι δικές μου αγωγές)» έγραψε στο μήνυμά της στο facebook.

Η απόφαση για την μήνυση

Η Μίνα Αρναούτη πλέον καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα, το ποσό που επιδικάστηκε, όπως δημοσιοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι 2.000 ευρώ για τον Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη (γονείς) και τα Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο (αδέρφια).

Όπως εξήγησε η Μίνα Αρναούτη, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν δύναται να πληρώσει τις 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments