Lifestyle

Η απίθανη δουλειά που έκλεισε για του χρόνου ο Τριαντάφυλλος

Η απίθανη δουλειά που έκλεισε για του χρόνου ο Τριαντάφυλλος
Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: Σαφώς ένας από τους πιο κερδισμένους παίκτες του Survivor είναι ο γνωστός τραγουδιστής για πολλούς λόγους.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είναι αναμφσβήτητα ένας από τους πιο τυχερούς παίκτες του Survivor. Ο λόγος είναι ότι παρά το απίστευτο ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος δέχτηκε ήδη μία νέα δουλειά μαζί με δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι φυσικό ο τραγουδιστής έχει δεχθεί «βροχή» από προτάσεις και αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει προκειμένου να κλείσει χρυσές συμφωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντάφι θα βρίσκεται στο πλευρό της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στο Fever. Μετά την κοινή εμφάνιση στο J2US, οι δύο τραγουδίστριες επανήλθαν είναι πλέον πολύ καλές φίλες.

Τα επαγγελματικά βήματα

Η συνεργασία τους πάει ένα βήμα παραπέρα και όπως είναι πλέον γνωστό η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστούν στο ίδιο μαγαζί. Αυτό το δυνατό dream team, όμως, έρχεται να πλαισιώσει ο Τριαντάφυλλος.

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος είχε ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του Fever Θανάση Παπαγεωργίου. Τα LIVE θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι, ενώ το καλύτερο κομμάτι της συνεργασία του Τριαντάφυλλου με το Fever δεν είναι μόνο το σχήμα Βίσση – Βανδή. Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος υπέγραψε κλειστό πενταετές συμβόλαιο με το με το νυχτερινό μαγαζί.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που δεν είναι άλλη από την Panik! Έτσι, σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι.

Το απίστευτο ποσό που κέρδισε

Ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς η αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ.

Όπως είπε, ο Τριαντάφυλλος λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι. Σίγουρα, το κασέ του θα ανέβει πολύ και στα νυχτερινά κέντρα με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μεγάλη υποδοχή στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου πάτησε και πάλι το πόδι του στα πάτρια εδάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσαν το παρών θαυμαστές του απ’ όλη την Ελλάδα.

Από την Ρόδο τον τόπο καταγωγής του, αλλά και από την Χαλκίδα, την Λάρισα την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση είχε κοινοποιηθεί στις ομάδες του καλλιτέχνη τα μέλη των οποίων τον στήριζαν όλο αυτό το διάστημα  με τον κόσμο ν΄ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments