Αθλητισμός

Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του
Έρικσεν: Σύμφωνα με ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Δανίας ο Έρικσεν επικοινώνησε με τους συμπαίκτες του.

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Φινλανδία, με το περιστατικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών εφημερίδων.

Έρικσεν: Τι αναφέρει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας για την υγεία του

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης και όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, σήμερα (13/6) το πρωί, έστειλε χαιρετισμούς στους συμπαίκτες του. Έρικσεν

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Έρικσεν: Σοκαριστική δήλωση από τον πρόεδρο της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας και καθηγητής στο πανεπιστήμιο St Georges του Λονδίνου Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος έχει συνυπάρξει μάλιστα με τον Έρικσεν στην Τότεναμ, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής για λίγα λεπτά πέθανε, αλλά επανήλθε. Ενώ ο γιατρός δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για το αν ο Έρικσεν θα ξαναπαίξει ποτέ ποδόσφαιρο. «Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά.

Έρικσεν

Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε σήμερα, για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά πέθανε και επανήλθε. Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments