Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η Survivor της καρδιάς κολάζει την Σαντορίνη

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η Survivor της καρδιάς κολάζει την Σαντορίνη
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Την γνωρίσαμε ως Ειρήνη Παπαδοπούλου, τραγουδίστρια στο ριάλιτι The X-Factor Greece, αλλά την λατρέψαμε ως Μπουλντόζα του Survivor, μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο.

Την γνωρίσαμε ως Ειρήνη Παπαδοπούλου, τραγουδίστρια στο ριάλιτι The X-Factor Greece, αλλά την λατρέψαμε ως Μπουλντόζα του Survivor, μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο.

Η Θεσσαλονικιά, γεννημένη πριν από 35 χρόνια τραγουδίστρια, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο μέσα από την συμμετοχή στο Survivor 1, παρότι αποχώρησε οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο. Το παρατσούκλι την ακολουθεί ακόμα και σήμερα, αφού όλοι θυμούνται τις εκπληκτικές της επιδόσεις και το απίστευτο πάθος με το οποίο αγωνιζόταν κατά την διάρκεια που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου το 2001, μαζί με τον αδελφό της Στάθη, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, αναφέρει το tvfreaks.gr.

Πραγματικά μια εντυπωσιακή παρουσία, μια πανέμορφη γυναίκα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, κάνοντας πολλούς άντρες δυστυχισμένους. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει και το instagram και μπορούμε και απολαμβάνουμε την πανέμορφη Ειρήνη.

Δείτε την εδώ σε μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες από το νησί της Σαντορίνης. Η κοπέλα είναι πραγματικό άγαλμα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments