Lifestyle

Νατάσα Βελιανίτη: Η Μις Παγκόσμιος Τουρισμός είναι φωτιά

Νατάσα Βελιανίτη: Η Μις Παγκόσμιος Τουρισμός είναι φωτιά
Νατάσα Βελιανίτη: Η Μις Παγκόσμιος Τουρισμός έχει απίστευτες αναλογίες και κατάγεται από την Ζάκυνθο, ενώ το κοινό την γνώρισε στο My Style Rocks.

Η Νατάσα Βελιανίτη είναι από τις γυναίκες που περνά ποτέ απαρατήρητη. Η καλλονή από τη Ζάκυνθο κέρδισε το 2020 στα Καλλιστεία τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.

Πιο συγκεκριμένα, το μελαχρινό μοντέλο, κατάγεται από τη Ζάκυνθο όμως ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή Πανεπιστημίου Πατρών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Τηλεοπτικά την έχουμε δει στο πλευρό του Κώστα Μαρτάκη στην εκπομπή “Super Buzz” στο E TV, ωστόσο έχει εμφανιστεί και στις εκπομπές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», «Πρωινό Σου-Κου» και «X-Factor».

Τα πρώτα της βήματα στην show biz

Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσω της συμμετοχής στο My Style Rocks το οποίο και άφησε στα κρύα του λουτρού αφού όπως η ίδια έχει παραδεχθεί “το επίπεδο ήταν αρκετά χαμηλό” για την προσωπικότητά της! H Νατάσα Βελιανίτη διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram όπου την ακολουθούν χιλιάδες followers και κάθε της post είναι «φωτιά».

Η Νατάσα Βελιανίτη είναι μια νέα γυναίκα που εκπροσωπεί επάξια το χώρο του μόντελινγκ καθώς διαθέτει δίμετρα πόδια και μεσογειακή ομορφιά. Την έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες Ελλήνων σχεδιαστών. Γυμνάζεται τακτικά μιας και ο χώρος του μόντελινγκ το απαιτεί και αποφεύγει το κάπνισμα και το αλκοόλ αλλά έχει αδυναμία στα καλά γλυκά. Εντυπωσιάζει τους πάντες με τη θηλυκότητα της και το έντονο παρουσιαστικό της και οι άνδρες δύσκολα της λένε όχι. Πιστεύει στο φλερτ και ο ιδανικός άνδρας για εκείνη είναι αυτός που διαθέτει γοητεία και έχει καλούς τρόπους.

Η καριέρα στο μόντελινγκ

Έχει κάνει πασαρέλες για τους Λάσκαρης, ΝΙΚΟS-TAKIS και στα Exclusive designers week με PENELOPE DEMETRIOU, JOY Κουμεντάκου, Μάρκελος Νύκτας. Επίσης η Νατάσα έχει εργαστεί ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά παράλληλα με τις σπουδές της. Σε διαγωνισμό ομορφιάς έχει κερδίσει τον τίτλο «Μιςς Ελληνική ομορφιά». Έχει ύψος 1,73. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ένα βήμα πριν αναλάβει την ενότητα της μόδας σε εκπομπή της Μαρίας Λουίζας Βούρου στον Alpha.

Στο πλαίσιο των καλλιστείων για την ανάδειξη της Miss Τουρισμός 2020, ο τίτλος πήγε στην πανέμορφη και σέξι Νατάσα Βελιανίτη με καταγωγή από την Ζάκυνθο, που την είχαμε δει και στο My Style Rocks.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments