Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εμβολιάστηκε για κορωνοϊό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εμβολιάστηκε για κορωνοϊό
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έστειλε το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της στο Instagram.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια του Happy Day μοιράστηκε τη στιγμή με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα σε αυτούς. Σε παλαιότερη συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το πως πέρασε την καραντίνα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμά της μετά τον εμβολιασμό

Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, όπως είπε έβαλε τελικά κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε να εμπιστευτεί τους επιστήμονες. Δείτε παρακάτω όσα έγραψε:

«Πριν από 24 ώρες έκανα το εμβόλιο. Δεν θα σας κρύψω ότι είχα αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Το συζήτησα πολλές φορές με ανθρώπους από το περιβάλλον μου που είχαν ήδη εμβολιαστεί, με επιστήμονες που φιλοξενούσαμε στην εκπομπή και ταυτόχρονα αναζητούσα πολλά άρθρα σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλοντας να έχω πλήρη ενημέρωση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Να σας πω ότι σαν άνθρωπος είμαι εναντίον της λογικής του να παίρνεις περιττά φάρμακα όπως μια αντιβίωση από το φαρμακείο χωρίς ουσιαστικό λόγο και φυσικά χωρίς συνταγή όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα. Αυτό είναι που με έκανε διστακτική. Σκεφτόμουν επίσης ότι προσέχω πολύ, δεν εκτίθεμαι σε πολύ κόσμο και λόγω της φύσης της δουλειάς μου ελέγχομαι τρεις φορές την εβδομάδα οπότε ο κίνδυνος να εκτεθώ στον ιό είναι πολύ περιορισμένος.

Τελικά έβαλα κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να εμπιστευτώ τους επιστήμονες. Σχεδόν 24 ώρες μετά νιώθω υγιής και χαρούμενη που τελικά πήρα αυτή την απόφαση χωρίς ωστόσο να κατακρίνω κανέναν για την ανησυχία που μπορεί να νιώθει. Για να σας προλάβω να σας ενημερώσω ότι παραμένω αρνητική στο ενδεχόμενο εμβολιασμού των μικρών παιδιών μέχρι να περάσουν μερικά χρόνια και να σιγουρευτούμε με αποδείξεις ότι είναι απόλυτα ασφαλή. Ας χτίσουμε εμείς την ανοσία που απαιτείται. Καλό ΣΚ…».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως έχασε κιλά μέσα στην καραντίνα

«Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments