Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα τελευταία χρόνια είμαι πιο πολύ παρουσιάστρια παρά δημοσιογράφος λόγω των παιδιών

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα τελευταία χρόνια είμαι πιο πολύ παρουσιάστρια παρά δημοσιογράφος λόγω των παιδιών
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στον Τάκη Χατζή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct και κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Τάκη Χατζή. Η παρυσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει περισσότερο στον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

«Δεν έχω σχέδια γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα. Συνήθως καταστρώνεις ένα σχέδιο όταν θες να φύγεις από αυτό που είσαι» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να κάνει μια πιο ενημερωτική εκπομπή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

«Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά…. Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί» ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο εξωτερικό, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του».

Όσο για το τι είναι εκείνο που την τσαντίζει περισσότερο στον σύζυγό της είπε: «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Τάκη Χατζή, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha «Ηappy Day» δήλωσε ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία της στην τηλεόραση, αν και παραδέχτηκε ότι έχει παραμελήσει την ιδιότητα της δημοσιογράφου για χάρη της παρουσίασης, κυρίως για οικογενειακούς λόγους – επειδή έριξε το βάρος της στην ανατροφή των παιδιών της. «Σίγουρα θα ήθελα στο μέλλον να κάνω κάτι που θα είχε μεγαλύτερη δόση ενημέρωσης», εξομολογήθηκε, χωρίς να προσδιορίσει όμως τον χρόνο.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του «Ηappy Day» Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Με τον Δήμο άρχισα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγούμαι με αυτά που έλεγε, όταν κατάλαβα ότι ήταν και το στυλ του αυτό. Στις αρχές έπαιρνα πάρα πολύ προσωπικά τα σχόλιά του και αυτό με έκανε να θυμώνω κι να χάνω την ψυχραιμία μου. Μετά άρχισα να του απαντώ πιο χιουμοριστικά και με βοήθησε να τα πάω καλύτερα μαζί του». Και συμπλήρωσε: «Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πώς μπορώ να κατεβάζω το volume σε μία κουβέντα, η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments