Αθλητισμός

Αρναούτοβιτς σε Αλιόσκι: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα»

Αρναούτοβιτς σε Αλιόσκι: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα»
Αρναούτοβιτς σε Αλιόσκι: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα». Ρατσιστικό και χυδαίο παραλήρημα από τον Αυστριακό παίκτη, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Την παρθενική της νίκη σε τελική φάση Euro σημείωσε η Αυστρία, η οποία επικράτησε με 3-1 της Βόρειας Μακεδονίας για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Πρωταγωνιστής ο  Μάρκο Αρναούτοβιτς, που ήταν αυτός που διαμόρφωσε τον θρίαμβο, κάνοντας το τελικό 3-1 με πλασέ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα. Ένα γκολ που το πανηγύρισε έξαλλα, ξεφεύγοντας από τα επιτρεπόμενα όρια.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με όσα  καταγγέλλονται στη Σερβία, ο 32χρονος Αυστριακός έβρισε χυδαία τη μάνα του Εζτζάν Αλιόσκι. Συγκεκριμένα του είπε: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα». Ένα χυδαίο, ρατσιστικό παραλήρημα που θα πρέπει, φυσικά, να τιμωρηθεί αν επιβεβαιωθεί. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν δει κανείς το βίντεο της επίμαχης σκηνής και διαβάσει τα χείλη του επιθετικού της Σανγκάη Πορτ.

Δεν είναι τυχαίο πως ότι ο Αλάμπα πήγε να του κλείσει το στόμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα καταγγέλλουν στη Σερβία, διαβάζοντας τα χείλη του προκύπτει ότι βρίζει τη μάνα του Αλιόσκι.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες μέχρι στιγμής

Η Αγγλία στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (13/6) επικράτησε με 1-0 της Κροατίας. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Αυστρία νίκησε με 3-1 την Βόρεια Μακεδονία και στον τελευταίο χρονικά αγώνα η Ολλανδία κέρδισε με 3-2 την Ουκρανία.

Την Δευτέρα (14/6) παίζει η Σκωτία με την Τσεχία (16:00) για τον 4ο όμιλο, ενώ για τον πέμπτο όμιλο παίζουν οι Πολωνία-Σλοβακία (19:00) και Ισπανία-Σουηδία (22:00).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος:

Τουρκία-Ιταλία 0-3 Ουαλία-Ελβετία 1-1

Η βαθμολογία:

Ιταλία   3 Ελβετία 1 Ουαλία 1 Τουρκία 0

2ος όμιλος

Δανία-Φινλανδία 0-1 Βέλγιο-Ρωσία 3-0

Η βαθμολογία:

Βέλγιο  3 Φινλανδία 3 Δανία 0 Ρωσία 0

3ος όμιλος

Αυστρία-Βόρεια Μακεδονία 3-1 Ολλανδία-Ουκρανία 3-2

Η βαθμολογία:

Αυστρία 3 Ολλανδία  3 Ουκρανία 0 Βόρεια Μακεδονία 0

4ος όμιλος

Αγγλία-Κροατία 1-0 Σκωτία-Τσεχία (14/6, 16:00)

Η βαθμολογία:

Αγγλία  3 Σκωτία 0 Τσεχία 0 Κροατία 0

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (14/6)

Σκωτία-Τσεχία (16:00) Πολωνία-Σλοβακία (19:00) Ισπανία-Σουηδία (22:00):

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments