Αθλητισμός

Euro 2020: Ξεχωρίζει το Ισπανία – Σουηδία στο αποψινό μενού

Euro 2020: Ξεχωρίζει το Ισπανία – Σουηδία στο αποψινό μενού
Euro 2020: Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στη Σεβίλλη και το ματς ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σουηδία που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Οι καρδιές έχουν επιστρέψει στη θέση τους μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Έτσι η «ποδοσφαιρική» ζωή στο Euro 2020 συνεχίζεται κανονικά με την τέταρτη ημέρα.

Πρώτο παιχνίδι σήμερα το Σκωτία – Τσεχία στη Γλασκώβη με σέντρα στις 4μμ ώρα Ελλάδος.

Οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια καθώς τελευταία τους παρουσία ήταν στο Μουντιάλ του 1998, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε Euro ήταν το 1996!

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει ένα αρκετά δυνατό ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί, ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ. Από την άλλη η… μόνιμη Τσεχία που δηλώνει «παρούσα» σε όλα τα Euro από την ημέρα που διασπάστηκε η πρώην Τσεχοσλοβακία.

Η ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι έχει ποιότητα στο ρόστερ, όπου βρίσκεται επίσης και ο Μίχαελ Κρμέντσικ που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την Μπριζ στον ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (19:00), Πολωνία και Σλοβακία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αγία Πετρούπολη για την πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου. Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τον οποίο οι Πολωνοί περιμένουν πολλά, ενώ στην ομάδα βρίσκεται και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Το ματς της ημέρας ωστόσο θα γίνει σε ισπανικό έδαφος και συγκεκριμένα στη Σεβίλλη και το Στάδιο δε λα Καρτούχα, εκεί όπου η Ισπανία θα… φιλοξενήσει τη Σουηδία στις 22:00 Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θέλει μονάχα τη νίκη για να… δείξει πως μπορεί να φτάσει μακριά.

Απών θα είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από σχεδόν μία εβδομάδα. Από την άλλη, οι Σουηδοί που δεν έχουν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο ρόστερ τους, θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και να ξεκινήσουν το τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments