Αθλητισμός

Ουγγαρία Πορτογαλία 0-3: Μεγάλη νίκη με δύο γκολ του Ρονάλντο

Ουγγαρία Πορτογαλία 0-3: Μεγάλη νίκη με δύο γκολ του Ρονάλντο
Ουγγαρία Πορτογαλία 0-3: Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα με την προσέλευση να αγγίζει επίπεδα προ της πανδημίας.

Πορτογαλία και Ουγγαρία διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο περιθώριο του Euro.  Να θυμίσουμε ότι η Ισπανία έκανε την πρώτη γκέλα για το φετινό Euro 2020 καθώς παρά την μεγάλη κατοχή δεν κατάφερε να αποσπάσει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε με δύο γκολ να δώσει την πολυπόθητη νίκη στην Πορτογαλία. Στο πρώτο ημίχρονο η Ισπανία είχε την κατοχή όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο μετά από πέναλτι κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ουγγαρία.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρονάλντο για το 1-0

Την πρώτη του μεγάλη ευκαρία για να χριστεί πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Euro έχασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλοενεκτική θέση, μετά την σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες.

Το σύστημα και η σύνθεση

Οι δύο προπονητές επέλεξαν τις ενδεκάδες για τον αγώνα, με τον Μάρκο Ρόσι να προτιμά διάταξη 3-1-4-2 και τους 3 Σάλαϊ στον αγωνιστικό χώρο, και τον Φερνάντο Σάντος να παίζει με 4-3-3 και τους Ντιόγκο Ζότα και Μπερνάρντο Σίλβα να πλαισιώνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Νάγκι, Λόβρεντσιτς, Κλάινχαϊσλερ, Σέφερ, Φιόλα, Αντ. Σάλαϊ, Ρ. Σάλαϊ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρούι Πατρίσιο, Σεμέδο, Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Καρβάλιο, Φερνάντες, Ρονάλντο, Ζότα, Μπ. Σίλβα

Με 100% προσέλευση και 67.000 θεατές

Συνθήκες προ Covid-19 θα βιώσουν οι ποδοσφαιριστές Ουγγαρίας και Πορτογαλίας στην «Puskas Arena», αλλά και όλοι οι φίλοι που θα δουν το ματς εντός ή εκτός γηπέδου. Για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 και την έξαρση της πανδημίας στην Ευρώπη, ένα ματς διεθνούς διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθεί σε κατάμεστο στάδιο και το 100% της προσέλευσης.

Οι εμβολιασμοί στη χώρα αγγίζουν το φράγμα των 10 εκατομμυρίων (Νο11 στον κόσμο, Νο3 στην Ευρώπη) και οι υγειονομικές αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για να διεξαχθούν όλα τα ματς του ομίλου μπροστά σε 67.215 θεατές, χωρητικότητα του νεότευκτου γηπέδου της Βουδαπέστης.

Ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας στον 6ο όμιλο και του κλίματος ελευθερίας που επικρατεί και πάλι σε ποδοσφαιρικό αγώνα, οι Ούγγροι φίλαθλοι κατέκλυσαν τους δρόμους από νωρίς και ξεκίνησαν την πορεία τους για την «Puskas Arena».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments