Αθλητισμός

Ισπανία Σουηδία 0-0: Η πρώτη γκέλα παρά την κατοχή

Ισπανία Σουηδία 0-0: Η πρώτη γκέλα παρά την κατοχή
Ισπανία Σουηδία 0-0: Ισπανία και Σουηδία διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα με πολλές φάσεις χωρίς όμως κανένα γκολ.

Αν και η Ισπανία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να έχει μεγάλη κατοχή μπάλας, δεν κατάφερε να αποσπάσει το τρίποντο. Να θυμίσουμε ότι σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Έτσι η «ποδοσφαιρική» ζωή στο Euro 2020 συνεχίζεται κανονικά με την τέταρτη ημέρα.

Μετά από το πιο μακρινό γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, είδαμε ένα αγώνα μεταξύ Ισπανίας και Σουηδίας, ο οποίος κατέληξε στην πρώτη γκέλα της διοργάνωσης. Η Ισπανία πολιορκούσε καθόλη την διάρκεια του αγώνα την εστία της Σουηδίας χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Ισπανούς από τον Μοράτα

Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ έχασε ο Μοράτα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σουηδία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020. Ο Ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Σουηδίας, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Μοράτα έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την Ισπανία, με την τύχη σε αυτή τη φάση να είναι με το μέρος των Σουηδών.

Καραμπόλα και δοκάρι για τη Σουηδία

Μια ανάσα από το 1-0 έφτασε η Σουηδία στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο Ισάκ βρέθηκε απέναντι από τον Σίμον, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι, με τον πορτιέρο της Ισπανίας να στέκεται τυχερός και να μπλοκάρει.

Ο αγώνας της ημέρας

Το ματς της ημέρας ωστόσο θα γίνει σε ισπανικό έδαφος και συγκεκριμένα στη Σεβίλλη και το Στάδιο δε λα Καρτούχα, εκεί όπου η Ισπανία θα… φιλοξενήσει τη Σουηδία στις 22:00 Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θέλει μονάχα τη νίκη για να… δείξει πως μπορεί να φτάσει μακριά.

Απών θα είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από σχεδόν μία εβδομάδα. Από την άλλη, οι Σουηδοί που δεν έχουν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο ρόστερ τους, θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και να ξεκινήσουν το τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το στάδιο της Ισπανίας

Το Στάδιο «Καρτούχα» έχει χωρητικότητα 60.000 θεατών (είναι το έκτο μεγαλύτερο στην Ισπανία) και η κατασκευή του ξεκίνησε το 1997. Εγκαινιάστηκε με τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου του 1999. Φιλοξένησε τον τελικό του Κυπέλλου UEFA ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σέλτικ το 2003.

Τελευταία έχει μπει στη ζωή μας περισσότερο καθώς αποτελεί έδρα για τελικούς Copa del Rey, αλλά και για ματς της εθνικής Ισπανίας. Εκτός από ποδόσφαιρο και στίβο, έχει φιλοξενήσει τόσο αναμετρήσεις τένις, όσο και μουσικά events.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments