Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανανέωση με Αλεξανδρόπουλο

Παναθηναϊκός: Ανανέωση με Αλεξανδρόπουλο
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό για επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο η ανανέωση καθυστερούσε λόγω ορισμένων υποχρεώσεων που είχε ο Αλεξανδρόπουλος με την εθνική Νέων.

Ωστόσο σήμερα το πρωί ο Έλληνας άσος μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα Παναθηναϊκός και Αλεξανδρόπουλος θα συνεχίσουν μαζί έως το 2024, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Μάλιστα ο νεαρός άσος του τριφυλλιού αναμένεται να πάρει ένα ποσό των 500.000 ευρώ συνολικά γι’ αυτά τα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Σωτήρης είναι ποδοσφαιριστής από τα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας σε λίγους μήνες μια δεκαετία με το Τριφύλλι στο στήθος! Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του τον Νοέμβριο του 2017 και το δεύτερο τον Αύγουστο του 2019. Επαγγελματικό ντεμπούτο πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2019 και έκτοτε έχει αγωνιστεί 39 φορές με τον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων ενώ έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών».

Η ανανέωση αυτή είναι ένα μεγάλο συν για το μέλλον του Παναθηναϊκού καθώς δείχνει να δίνει τόπο στα νιάτα θέλοντας να χτίσουν μια ομάδα με νεανικό κορμό που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον .

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει από χθες (14/6) και επίσημα νέο προπονητή , τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει στο μυαλό του μία επιθετική ομάδα με ανάλογη παικτική συμπεριφορά εντός γηπέδου. Θέλει να βάλει στο μυαλό των παικτών του την νοοτροπία του νικητή χωρίς να υπάρχει συνεχώς η σκέψη του σαμυντικού ποδοσφαίρου .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments