Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική ενίσχυση στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική ενίσχυση στο μπάσκετ
Μπορεί το θέμα του προπονητή να προέχει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» κάνουν βόλτες τους στην ελληνική μεταγραφική αγορά του μπάσκετ και ξεκίνησαν ήδη να ενισχύουν την ομάδα στο παικτικό μέρος.

Το «Τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία με τον Άλφα Ντιαλό για τα επόμενα 2+1 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport. Ο 23χρονος Αμερικανός εντυπωσίασε φέτος με το Λαύριο, του οποίου προπονητής είναι ο  Χρήστος Σερέλης, μετρώντας 12.9 πόντους με 54% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα.

Ο Αμερικανός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την διοργάνωση της Euroleague αλλά και συλλόγων από το EuroCup και το Basketball Champions League, η διοίκηση του «Τριφυλλιού» όμως φαίνεται πως κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά και «έκλεισε» έναν από τους καλύτερους ξένους του φετινού πρωταθλήματος της Basket League. O

Ο Ντιαλό έφτασε με την ομάδα του Λαυρίου στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος, όπου και έχασε με σκορ 3-1 στην σειρά των αγώνων.  Είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της σεζόν , μαζί με τον Μέικον ης ΑΕΚ , όπου και εκεί γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Τι γίνεται με Παπαπέτρου

Το μόνο περίεργο με την διαφαινόμενη απόκτηση Ντιαλό είναι ότι έρχεται σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος αυτή τη στιγμή με Παπαπέτρου, Χεζόνια , Μαντζούκα αλλά και Σαντ Ρος που είναι η φυσική του θέση. Επομένως πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου , ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Τουρκίας και δεν έχει ανανεώσει ακόμη το πράσινο συμβόλαιό του – το οποίο δεν αγγίζει σε χρηματικό ποσό αυτό των Τούρκων – . Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κρατάει σιγή ιχθύος και δεν αναφέρει απολύτως τίποτα , όμως η κίνηση αυτή της μεταγραφής του Άλφα Ντιαλό , ανησύχησε έντονα τους φιλάθλους της ομάδας.

Ματιές στην ελληνική αγορά

Ο Παναθηναϊκός – που φέτος κατέκτησε το νταμπλ – , φαίνεται πως έχει προτεραιότητα την ελληνική αγορά , καθώς υπάρχουν παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των πρασίνων. Τα δυο ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Καντέρ ( αδερφός του διάσημου NBAer) και του Μέικον .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments