Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 15/06

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 15/06
Ελίφ σήμερα: Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ φεύγει κρυφά από το σπίτι. Επιστρέφει στην έπαυλη τρομαγμένος και δεν μιλάει σε κανέναν.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ράνα ξέρει πως ο Ταρίκ προσελάβε κάποιον να βάλει τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ και η Ματσιντέ δεν είχε ιδέα για την πραγματική ζημιά, που υπέστη η εταιρία.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ράνα έχει χάσει τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα του Ταρίκ. Εκείνος δεν ξέρει αν είναι ζωντανή. Ο Τζεμ έρχεται και ο Ταρίκ κρύβεται στην κρεββατοκάμαρα. Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ φεύγει κρυφά από το σπίτι. Επιστρέφει στην έπαυλη τρομαγμένος και δεν μιλάει σε κανέναν.

Η Βιλντάν καταλαβαίνει αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ο Τζεμ επιστρέφει με τη Ράνα στο σπίτι της και είναι καλά. Του λέει πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε αλλά ο Τζεμ δεν την πιστεύει. Της κάνει περισσότερες ερωτήσεις και τελικά η Ράνα λέει την αλήθεια. Ο Τζεμ γίνεται έξαλλος επειδή ο Ταρίκ την άφησε αναίσθητη και έφυγε. Η Ράνα του λέει πως δεν τη νοιάζει αυτό και ξέρει πως ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα. Τα λόγια της τον θυμώνουν ακόμα περισσότερο.

Η Βιλντάν παρατηρεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά και καταλαβαίνει πως κάτι όμορφο και βαθύ γεννιέται ανάμεσά τους. Πιστεύει πως η Παρλά δεν έχει πια καμία ελπίδα να κερδίσει τον Κερέμ γιατί η καρδιά του ανήκει στη Σουρεγιά. Στη συνέχεια η Βιλντάν νιώθει ζήλια επειδή η Σουρεγιά θα κάνει έναν πλούσιο γάμο και θα ζει άνετα. Η Παρλά επισκέπτεται την έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά λέγοντας πως τους φέρνει κακή τύχη. Η Ματσιντέ θυμώνει μαζί της αλλά επειδή σέβεται την καλεσμένη της δεν μιλάει. Όμως δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεται η Παρλά. Φωνάζουν τη Βιλντάν για να τους φέρει τσαϊ αλλά δεν τις ακούει. Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα αλλά δεν τη βρίσκει.

Όταν εμφανίζεται η Βιλντάν, η Παρλά της μιλάει άσχημα και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την ενοχλήσει. Της λέει πως δεν την άκουσε γιατί ήταν στον κήπο και μάζευε τα ποτήρια από το χθεσινό βράδυ, που ο Κερέμ και η Σουρεγιά έβλεπαν μαζί τα αστέρια. Τα λόγια της τρελαίνουν από θυμό και ζήλια την Παρλά. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για τα πράγματα που αγόρασε για το μωρό της αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται και το μόνο που σκέφτεται είναι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments