Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 14/06

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 14/06
Ελίφ σήμερα: Η Ράνα ξέρει πως ο Ταρίκ προσελάβε κάποιον να βάλει τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ και η Ματσιντέ δεν είχε ιδέα για την πραγματική ζημιά, που υπέστη η εταιρία.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ματσιντέ έχει μάθει πια την αλήθεια για τη φωτιά και νιώθει άσχημα. Η Βιλντάν και η Χουμεϊρά τη συνοδεύουν στο δωμάτιο της και η Ράνα μένει μόνη της. Η Βιλντάν επιστρέφει και λέει στη Ράνα πως η Χουμεϊρά θα μείνει στο πλευρό της μητέρας της, οπότε με έναν ευγενικό τρόπο ουσιαστικά της λέει πως πρέπει να φύγει. Η Ράνα το καταλαβαίνει και φεύγει αλλά τώρα η Βιλντάν έχει μπει στο στόχαστρο της. Υποψιάζεται πως η Βιλντάν κρύβει κάτι.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Κερέμ και του εξηγεί πως η μητέρα τους έμαθε την αλήθεια. Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ράνα ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη και δεν καταλαβαίνει τι προσπαθεί να κάνει. Η Ράνα ξέρει πως ο Ταρίκ προσελάβε κάποιον να βάλει τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ και η Ματσιντέ δεν είχε ιδέα για την πραγματική ζημιά, που υπέστη η εταιρία. Η Ράνα σκέφτεται πόσο σοκαρίστηκε η Ματσιντέ από τα νέα και αυτό σημαίνει πως ίσως ακόμα και να πέθαινε αν μάθαινε ότι το έκανε ο Ταρίκ και ο λόγος ήταν η Ελίφ.

Η Ράνα συναντάει τον Τζεμ και του λέει την ιστορία. Ο Κερέμ εξηγεί στη μητέρα του πως της έκρυψαν την αλήθεια για να την προστατεύσουν. Η Ματσιντέ του εξηγεί πως αναστατώθηκε όχι μόνο επειδή έχασαν τόσα χρήματα αλλά επειδή τα παιδιά της είπαν ψέματα. Η καρδιά της μαλακώνει όταν ο Κερέμ της εξηγεί πως έκρυψε την αλήθεια γιατί νοιάζεται για την υγεία της και γιατί ήταν ο ίδιος απογοητευμένος από τον εαυτό του. Σκέφτεται πως ο πατέρας του δούλεψε τόσο σκληρά για όλα και εκείνος τα κατέστρεψε.

Η Ράνα σκέφτεται πως για να έκαψε τις αφίσες της Ελίφ ο Ταρίκ θέλει μάλλον να την κρατάει κρυμμένη. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και γίνεται έξαλλος.

Η Βιλντάν έχει πολλές δουλειές και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Σερσέ για να έρθει να τη βοηθήσει. Η Ελίφ θυμάται όταν ήταν μαζί με τη μητέρα της ευτυχισμένη. Ο Ταρίκ επιμένει να τηλεφωνεί στη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει. Ο Τζεμ την προειδοποιεί να είναι προσεχτική.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της μιλάει αυστηρά. Τα λόγια του την κάνουν έξαλλη. Την αρπάζει από το χέρι και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από την έπαυλη. Αρχίζουν να τσακώνονται και ο Ταρίκ τη χτυπάει. Η Ράνα πέφτει στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments