Αθλητισμός

Μπουφόν: Επιστροφή στην Πάρμα

Μπουφόν: Επιστροφή στην Πάρμα
Έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν , επιστρέφει εκεί όπου έγινε αυτός που είναι, στην Πάρμα.

Μετά από 26 χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Πάρμα καθώς έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο και απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα.

Η μεγάλη επιστροφή του Τζίτζι Μπουφόν στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά είναι γεγονός. Μετά από 26 χρόνια, ο πολύπειρος Ιταλός πορτιέρο θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της Πάρμα αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα (Ιταλία) ,έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια δύο ετών, με τον Τζίτζι Μπουφόν να γυρίζει στα πάτρια εδάφη και να στοχεύει πλέον στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, έστω και ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας αλλά και να βοηθήσει για την επιστροφή της Πάρμα στην Serie A.

Το μοναδικό που απομένει για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Μπουφόν στην Πάρμα είναι η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπουφόν από τη Γιουβέντους

Λίγο καιρό νωρίτερα ο Ιταλός τερματοφύλακας ανακοίνωσε στο beINSPORTS πως θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο. Φέτος αυτή η πολύ όμορφη και μακρά εμπειρία με τη Γιουβέντους τελειώνει οριστικά. Είτε θα σταματήσω την καριέρα μου είτε θα βρω μια λύση που θα μου επιτρέπει αν αγωνίζομαι ή να έχω μια διαφορετική εμπειρία στη ζωή μου. Θα τα σκεφτώ. Πιστεύω πως πρόσφερα ό,τι είχα στη Γιουβέντους, πήρα τα πάντα από αυτή και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο πλέον. Φτάσαμε στο τέλος ενός κύκλου και είναι σωστό να σταματήσουμε τώρα», ανέφερε ο Ιταλός πορτιέρε.

Όσο για το τι έφταιξε και η Μεγάλη Κυρία όχι απλώς έχασε το πρωτάθλημα αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας στη Serie A χάνοντας το εισιτήριο για το Champions League; «Μας έλειψε η συνέπεια. Στα περισσότερα ντέρμπι κερδίσαμε, αλλά χάσαμε ανόητα βαθμούς απέναντι σε λιγότερο δυνατές ομάδες. Αυτό δείχνει πως η ομάδα δεν έχει χαρακτήρα».

Ο Μπουφόν αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2001 μέχρι το 2018 και από το 2019 μέχρι και σήμερα κατακτώντας δέκα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, ωστόσο σε τρεις τελικούς του Champions League δεν κατάφερε να φύγει νικητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments