Αθλητισμός

NBA: Κλίπερς – Τζαζ 119 – 111 με μυθικό Πολ Τζωρτζ

NBA: Κλίπερς – Τζαζ 119 – 111  με μυθικό Πολ Τζωρτζ
Σπουδαίο ματς από τον Πολ Τζωρτζ ενάντια στους Τζαζ και τεράστια νίκη για τους Κλίπερς που γύρισαν την σειρά υπέρ τους.

Μπορεί ο Καουάι Λέοναρντ να μείνει εκτός παρκέ για πολλούς μήνες αφού υπέστη ρήξη χιαστού όμως με τέτοιον Πολ Τζορτζ, οι Κλίπερς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

Ο «PG13» πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του σε break μέσα στη Γιούτα με 119-111, πηγαίνοντας τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης από το 0-2 στο 3-2.

Ο Τζόρτζ ήταν ο κορυφαίος του ματς με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ ενώ παράλληλα πολύ εμφάνιση πραγματοποίησε για τους νικητές και ο Μόρις με 25 πόντους. Από την άλλη, ο Μπογκντάνοβιτς είχε 32 πόντους και ο Μίτσελ έμεινε στους 21.

Μάλιστα, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του Λος Άντζελες που πετυχαίνει το 35-15-5 σε παιχνίδι των πλέι οφ.

Το παιχνίδι έμεινε σε χαμηλά επίπεδα σε όλη του τη διάρκεια, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός πως καμία ομάδα δεν προηγήθηκε με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων στο ματς. Εκεί που ουσιαστικά έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων ήταν στην τρίτη περίοδο όταν το -5 του ημιχρόνου έγινε +9 για τους Κλίπερς που διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους στη συνέχεια, και πήραν την σπουδαία νίκη.

Αποφασισμένος εδώ και μήνες

Ο Πολ Τλώρτζ είχε δηλώσει πως θα κάνει τα πάντα για το πρωτάθλημα προ τριών μηνών.

«Σίγουρα θα είναι καταστροφικό για εμάς αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως σίγουρα θέλουμε να είμαστε η κορυφαία ομάδα στο τέλος της διαδρομής. Αρχικά, θέλουμε να φτάσουμε στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Αυτά είναι τα πρώτα ματς. Πιστεύω πως χτίζουμε κάτι πολύ καλό.

Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας ξεχωριστά και τι όλη μαζί η ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε τον φετινό τίτλο. Έχουμε παίκτες που έχουν βρεθεί ξανά εκεί. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα» 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments