Ελλάδα

Γλυκά Νερά: ΕΔΕ διέταξε η ΓΑΔΑ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Γλυκά Νερά: ΕΔΕ διέταξε η ΓΑΔΑ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα
Γλυκά Νερά: Μετά από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Μπαλάσκα προς τον πιλότο η ΓΑΔΑ διέταξε άμεση ΕΔΕ.

Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για τον 32χρονο πιλότο. Την ίδια ώρα η προανακριτική απολογία του 32χρονου πιλότου για το έγκλημα που έχει συντελέσει κυριολεκτικά “παγώνει το αίμα”. Ακόμη, ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του στον εισαγγελέα μέχρι την Τρίτη το πρωί. 

Πιο συγκεκριμένα, την αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ προκάλεσε η πρωτοφανής δήλωσή του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα ο οποίος το πρωί στο Mega, χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Η δήλωση του Μπαλάσκα

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στο MEGA και αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, o κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα» καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας επανέλαβε όμως αυτή την άποψη και λίγο αργότερα στον ΣΚΑΪ. «Αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Κάρολαϊν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός. «Νόμιζε ο νεαρός πιλότος ότι είναι τόσο πολύ έξυπνος ούτως ώστε μπορούσε μέσα στο μυαλό του να έχει αντιγράψει μια άλλη ιστορία, και μιλάω για το Αλεποχώρι, την οποία θα την κάνει ένα copy paste και θα τη δώσει στην αστυνομία μασημένη τροφή», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments