Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο δολοφόνος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο δολοφόνος της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Ανέκφραστος και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Ανέκφραστος και υπό δρακόντεια μέτρα Ασφαλείας μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο δολοφόνος της Καρολάιν. Να θυμίσουμε ότι ο πιλότος έχει ομολογήσει την δολοφονία της συζύγου του. Ακόμη, του επιβλήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα.

Ο 33χρονος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα περάσει το κατώφλι του 12ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του, κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη.

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο πιλότος

Προθεσμία για την Τρίτη στις 10 το πρωί ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Κατά την προσαγωγή του, παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν είπε ούτε μια λέξη. Ούτε καν αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη από την οικογένειά της Καρολάιν ή το παιδί του για την εγκληματική ενέργεια που ο ίδιος έχει ομολογήσει.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ημέρα της απολογίας του. Την Τρίτη το πρωί, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

Ποινική δίωξη εις βάρος του

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Κατά την μεταφορά του στα δικαστήρια, δεκάδες βγήκαν ακόμη και στα παράθυρα της Ευελπίδων για να δουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δείγμα του ενδιαφέροντος αλλά και του αποτροπιασμού της κοινής γνώμης για το στυγερό έγκλημα.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον, ο πιλότος κατηγορείται με δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία και τη ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση στις Αρχές.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. «έσπασε» τον συζυγοκτόνο και ομολόγησε

Υστερα από 37 μέρες… υψηλής υποκριτικής τέχνης μπροστά σε ολόκληρο το πανελλήνιο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο συζυγοκτόνος της άτυχης Καρολάιν, χθες «έσπασε» και ομολόγησε το άγριο έγκλημα μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ τον μετέφεραν κατευθείαν από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ. Κατά πληροφορίες λέγοντάς του ότι υπήρχε ένας ύποπτος που έπρεπε να αναγνωρίσει. Η διαδικασία στο ΓΑΔΑ, μέχρι να ομολογήσει ο πιλότος την αποτρόπαια πράξη του ήταν πολύωρη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας υπήρχε μία ομάδα αστυνομικών που χειριζόταν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Είναι οι άνθρωποι που ο ίδιος θεωρούσε ότι κορόιδευε πασάροντάς τους το παραμύθι της ληστείας και οι άνθρωποι εκείνοι που στο… κρεσέντο της υποκριτικής του τέχνης μπροστά στις κάμερες ο (πάντα ψύχραιμος) Μπάμπης αναφερόταν ως «τα παιδιά που θα εξιχνιάσουν το έγκλημα».

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι εν λόγω αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τον πιλότο με διαρκείς επικοινωνίες όλο το 24ωρο. Μια συνθήκη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο χθες για να έχουν την ομολογία του φρικτού εγκλήματός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πρώτο κομμάτι της εξέτασης του συζυγοκτόνου πιλότου, η ομάδα χειρισμού τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να τους πει. Και εκείνος ξεκίνησε να μιλά για τη σχέση του με την Καρολάιν, για την αρχή, την εξέλιξη και τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δολοφόνος έδειχνε να θέλει να το βγάλει από μέσα του και ότι είχε καταλάβει τι είχε κάνει. «Είχε τύψεις γιατί είπε ψέματα σε όλους και στους αστυνομικούς που τον εμπιστεύτηκαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments