Αθλητισμός

Euro 2020: Ούγγροι οπαδοί κατά της διαμαρτυρίας εναντίον του ρατσισμού

Euro 2020: Ούγγροι οπαδοί κατά της διαμαρτυρίας εναντίον του ρατσισμού
Euro 2020: Χιλιάδες Ούγγροι οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της Βουδαπέστης πριν την σέντρα του αγώνα της εθνικής της χώρας τους με την Γαλλία.

Οπαδοί της εθνικής Ουγγαρίας με πανό τους έδειξαν για ακόμα μια φορά την αντίθεσή τους στη διαμαρτυρία των παικτών κατά του ρατσισμού στην διάρκεια του Euro 2020. Υπενθυμίζουμε πως τελικώς η Ουγγαρία κατόρθωσε να αναδειχθεί ισόπαλη με την Γαλλία με σκορ 1-1.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πανό αποκαλύφθηκε σε διαμαρτυρία στην οποία χιλιάδες Ούγγροι οπαδοί βγήκαν στους δρόμους της Βουδαπέστης πριν από το ματς εναντίον της Γαλλίας.

Ωστόσο, αρνητική εντύπωση προκάλεσαν τα πανό κατά της διαμαρτυρίας των παικτών πριν τη σέντρα εναντίον του ρατσισμού.

Σημειωτέον, πως οι Ούγγροι οπαδοί είχαν αποδοκιμάσει σε φιλικό παιχνίδι τους Ιρλανδούς παίκτες που είχαν γονατίσει πριν την έναρξη αναμέτρησης.

Oυγγαρία – Γαλλία 1-1: Μεγάλο αποτέλεσμα για τους Ούγγρους

Νωρίτερα σήμερα, η Ουγγαρία έχοντας στο πλευρό της περίπου 60.000 κόσμο στο γήπεδο κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία (1-1) από την Πρωταθλήτρια Κόσμου, Γαλλία στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του EURO 2021.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με ωραίο τέρμα του Φιόλα, ενώ οι Γάλλοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στην επανάληψη με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Υπενθυμίζουμε πως χθες Κροατία και Τσεχία αναδείχθηκαν ισόπαλες επίσης με σκορ 1-1, ενώ Αγγλία και Σκωτία έμειναν στο 0-0.

Oυγγαρία – Γαλλία 1-1: Το ματς

Οι Γάλλοι παρά τις πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον εξαιρετικό Μπαπέ δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να πάρουν το προβάδισμα και το πλήρωσαν με τον Φιόλα να βάζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μπροστά τους Ούγγρους. Στο δεύτερο μέρος, οι τρικολόρ συνέχισαν την πίεση, αλλά κατάφεραν να φτάσουν μόνο στην ισοφάριση με τον Γκριεζμάν στο 66′. Οι παίκτες του Ντεσάν δεν βρήκαν από εκεί και πέρα τις πολύ μεγάλες στιγμές, αφήνοντας δύο βαθμούς… Oυγγαρία – Γαλλία 1-1

Η Γαλλία με κεφάτο Μπαπέ τις ευκαιρίες, η Ουγγαρία με Φιόλα το προβάδισμα

Η Γαλλία είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά οι Ούγγροι ήταν αυτοί που πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια. Οι παίκτες του Ρόσι δεν άφηναν χώρους, παίζοντας σφιχτά στην άμυνα, με τους ποδοσφαιριστές του Ντεσάν να πιέζουν πολύ αλλά να μην βρίσκουν το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια για να σκοράρουν, παρότι ο Μπαπέ είχε μεγάλα κέφια.

Τελικά η ισοφάριση για τους Γάλλους ήρθε στο 66′ με σκόρερ τον Γκριεζμάν. Όλα ξεκίνησαν από το βολέ του Γιορίς. Ο Μπαπέ κατάφερε να γίνει κάτοχος της μπάλας ανάμεσα σε Νάγκι και Νέγκο, να μπει στην περιοχή και να γυρίσει στην καρδιά της ουγγρικής άμυνας, με τον Όρμπαν στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να στρώνει την μπάλα στον Γκριεζμάν και τον τελευταίο να «εκτελεί» τον Γκουλάσι για το 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments