Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος φωτογράφησε τον πιλότο ως ύποπτο

Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος φωτογράφησε τον πιλότο ως ύποπτο
Γλυκά Νερά: Τι υποστήριξε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Σε σοβαρές αποκαλύψεις προέβη η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Καρολάιν, Σταματία Μάρκου, σχετικά με το έγκλημα στο Γλυκά Νερά, που ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα η Ελένη Μυλωνοπούλου μίλησε ξανά για την ιδιότητα της και τη σχέση της με το ζευγάρι.

Γλυκά Νερά: Τι είχε αναφέρει η Ελένη Μυλωνοπούλου

Η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της, ενώ πρόσθεσε πως η εντολέας της εξαρχής κατέθεσε στην αστυνομία όσα ήξερε και φωτογράφιζαν τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κα Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος. Τόνισε, μάλιστα, ότι η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»

Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του πιλότου

«Έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης», δήλωσε ο συνήγορος του πιλότου, το πρωί του Σαββάτου, ο οποίος τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα». «Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments