Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του πιλότου στη φυλακή

Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του πιλότου στη φυλακή
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει το πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στα ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του θα βρίσκεται ο 32χρονος πιλότος.

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα ασκήθηκε στον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, την οποία ο ίδιος ομολόγησε, μετά από πολύωρη κατάθεση.

Γλυκά Νερά: Το πρώτο βράδυ του δολοφόνου στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε το πρώτο του βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον έβδομο όροφο. Ήταν μόνος του στο κελί και με ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του. Επίσης υπήρχαν ψυχολόγοι από τα ιατρεία της αστυνομίας σε 24ωρη βάση σε περίπτωση που χρειαστεί τη συνδρομή τους, ενώ στο κελί αυτό θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες μέχρι την Τρίτη, 22.06.2021, οπότε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δικαίωμα να τον επισκεφτούν θα έχουν μόνο οι δύο δικηγόροι του αλλά και στενοί συγγενείς, όπως οι γονείς του. Γλυκά Νερά

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, με τις Αρχές να έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους στοιχεία που τον καθιστούσαν ύποπτο. Ένα από αυτά, ήταν πως ο πιλότος είχε καθημερινή επαφή με τον αξιωματικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονταν την υπόθεση. Τον ενημέρωνε αναλυτικά για το πού θα πήγαινε. Το έκανε ακόμα και για βόλτες με τη Λυδία, ακόμη και όταν ήθελε να πάει… στο σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το έκανε αυτό για να βολιδοσκοπήσει τους αστυνομικούς ώστε να καταλάβει το προς τα πού στρέφονται οι έρευνές τους.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί

Προθεσμία για την Τρίτη στις 10 το πρωί ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Κατά την προσαγωγή του, παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν είπε ούτε μια λέξη. Ούτε καν αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη από την οικογένειά της Καρολάιν ή το παιδί του για την εγκληματική ενέργεια που ο ίδιος έχει ομολογήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments