Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η φίλη της Κάρολαιν

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η φίλη της Κάρολαιν
Γλυκά Νερά: Ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή.

Οι εξελίξεις από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζουν να συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άλλαξε την κατάθεσή του, ενώ γυναίκες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ζητώντας να μην υπάρξει άλλη Κάρολαιν.

Το τελευταίο άτομο το οποίο την είχε δει πριν το φονικό ήταν μία φίλη της, η οποία σε κατάθεσή της στην Αστυνομία (που είχε γίνει πριν την ομολογία του πιλότου), δεν έδειξε να καταλαβαίνει κάτι το περίεργο.

Γλυκά Νερά: Τι είπε το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή

Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή καθώς βρέθηκαν την ημέρα πριν γίνει το…κακό όπως λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της. «Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. «Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα, κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», ανέφερε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα.»

Γλυκά Νερά

Οι δύο φίλες συναντήθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και η Κάρολαϊν είχε μαζί της και το μωρό ενώ όπως κατέθεσε δεν της είπε ούτε την ρώτησε γιατί ήταν ταραγμένη. «Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης. Σε γενικές γραμμές η Κάρολαϊν παρόλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα πολύ κλειστός χαρακτήρας.

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως πχ αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα… Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ.» Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Πως περιέγραψε τη σχέση του ζευγαριού

«Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου» κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς.»

Η φίλη της Κάρολαϊν χαρακτηρίζει τον καθ´ομολογιαν πλέον δολοφόνο της νεαρής κοπέλας «συμπαθέστατο» και «προσγειωμένο» και υποστηρίζει ότι το ζευγάρι είχε μεταξύ του ένα παράξενο δέσιμο. «Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε στην κατάθεση της, προσθέτοντας πως η 20χρονη της έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Η Κάρολαϊν μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση της φίλης ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments