Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Όχι άλλη Καρολάιν» έγραψαν γυναίκες με κεριά

Γλυκά Νερά: «Όχι άλλη Καρολάιν» έγραψαν γυναίκες με κεριά
Γλυκά Νερά: Σε μία συγκινητική κίνηση διαμαρτυρίας για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών προέβησαν γυναίκες όλων των ηλικιών στην Χαλκιδική.

Γυναίκες από την περιοχή των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική σχημάτισαν στην πλατεία το μήνυμα «Όχι άλλη Καρολάιν» εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους σε κάθε μορφής βία προς τις γυναίκες ύστερα από την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζουμε πως στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν βρίσκεται και ο αδερφός του δράστη, ο οποίος αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στην ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα γυναίκες της περιοχής σχημάτισαν το μήνυμα «όχι άλλη Καρολάιν» με κεριά στην πλατεία των Νέων Μουδανιών. Γλυκά Νερά

Όπως αναφέρει και το voria.gr, επρόκειτο για μια αυθόρμητη διαμαρτυρία γυναικών όλων των ηλικιών προκειμένου να μπει ένα τέλος σε κάθε μορφής βία κατά των γυναικών  και με αφορμή την στυγερή  δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον ίδιο τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Γλυκά Νερά: Δίπλα στη μητέρα της Κάρολαιν ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο Φώτης Αναγνωστόπουλος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του κατ´ομολογίαν δολοφόνου, έχει επιλέξει να βρίσκεται στο νησί που πενθεί για την απώλεια της νεαρής γυναίκας, την Αλόννησο, και στέκεται με στωικότητα στο πλευρό της μητέρας της Κάρολαιν που είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Μετά το τρισάγιο, στο οποίο ο σύζυγος της αδικοχαμένης Κάρολαιν έπαιξε ακόμη ένα θέατρο στη μητέρα της, αγκαλιάζοντάς την, ο αδερφός του 33χρονου δεν τον ακολούθησε στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές εσπευσμένα για να απολογηθεί ως βασικός ύποπτος στη ΓΑΔΑ.

Γλυκά Νερά

Η κίνηση του αδερφού, που έμεινε πίσω στην Αλόννησο, συγκλονίζει. Ακόμη και μετά την πολύωρη ανάκριση του 33χρονου, ήθελε να συμπαρασταθεί στη μητέρα της Κάρολαιν, αφήνοντας πίσω τον πιλότο. Κοντά στη μητέρα της 20χρονης, στην Αλόννησο, ο αδερφός του πιλότου με άλλους τέσσερις συγγενείς. Η διαχείριση της επόμενης ημέρας Γολγοθάς καθώς η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη θάνατο. Εκείνον του χαρακτήρα του Μπάμπη, ο οποίος επί 37 ημέρες είχε στήσει μια κακοπαιγμένη παράσταση.

Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε φίλος της οικογένειας

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που κάνει στενός φίλος της οικογένειας για τη στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν στις 14 Μαίου στην Αλόννησο, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ.

Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι» επισημαίνει ο φίλος της οικογένεια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments