Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τζαβέλλας προ των πυλών

ΑΕΚ: Τζαβέλλας προ των πυλών
Στην ΑΕΚ προσπαθούν μαζί με τον διεθνή αμυντικό να κλείσουν άμεσα την εκκρεμότητα με την Αλάνιασπορ.

Η εβδομάδα που μπήκε έχει για την «Ένωση» στο επίκεντρο τις εξελίξεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που είναι νούμερο ένα επιλογή για την πρώτη σημαντική ενίσχυση της ομάδας στην άμυνα. Ο στόχος για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο διεθνής αμυντικός να βρίσκεται στην πτήση με την οποία θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας την Κυριακή (27/6) για τις Βρυξέλλες και από κει για το Burg Haamstede, Zeeland στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Όπως είναι γνωστό  εδώ και μέρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζαβέλλα υπάρχει συμφωνία για να έρθει ο Έλληνας αμυντικός στην ομάδα. Και οι δύο πλευρές κινούνται πλέον προς την κατεύθυνση του να αποδεσμευθεί άμεσα από την Αλάνιασπορ. Η πλευρά της Ένωσης προσπαθεί για μια όσο το δυνατό πιο συμφέρουσα οικονομικά διευθέτηση, εκτός της κάθετςη λύσης της πληρωμής της ρήτρας αποδέσμευσης και μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ξεκαθαρίσει το ποια ακριβώς θα είναι η φόρμουλα βάσει της οποίας θα αποχωρήσει ο Γιώργος Τζαβέλλας από τον τουρκικό σύλλογο για να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Οι διαπραγματεύσεις με την Αλάνιασπορ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «LiveSport», ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και οι διαπραγματεύσεις για να πέσει λίγο η ρήτρα της Αλάνιασπορ (η οποία ανέρχεται στις 400.000 ευρώ) είναι σε καλό δρόμο.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε δεν αποκλείεται ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός να είναι στη λίστα με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε, ως διεθνής, έχει επιπλέον μέρες ξεκούρασης και έτσι και αλλιώς δεν υπολογιζόταν να ανέβει στο Πήλιο.

Λίγα λόγια για τον Τζαβέλλα

Ο Έλληνας στόπερ την σεζόν που πέρασε μέτρησε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και σημείωσε δύο γκολ , αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε άψογη αγωνιστική φόρμα και θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στον κορμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνολικά τα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει καταγράψει 140 συμμετοχές και 7 γκολ . Η ΑΕΚ θα είναι η τέταρτη κατά σειρά ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί , καθώς έχει παίξει με τα χρώματα της Κέρκυρας , του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ. Η καριέρα του ξεκίνησε στην Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης .

Ο Γιώργος Τζαβέλας βρίσκεται στην Αλανιασπορ από το 2017 , ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα επαναπατριστεί με σκοπό να κλείσει σε λίγα χρόνια την καριέρα του εντός των συνόρων. Αν και το όνομα του ακούστηκε για αρκετές ομάδες της Ελλάδας, τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ , που όπως αναφέρθηκε είναι κοντά στην μεταγραφή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments