Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – «Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα»

Γλυκά Νερά: Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – «Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα»
Γλυκά Νερά: Μία αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος από την εκπομπή του Live News σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονήσει το πανελλήνιο.

Σοκαριστική η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου στον αέρα της εκπομπής του Live News. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα μίλησε για πρώτη φορά ο πατέρας του δολοφόνου της Καρολάιν. Ακόμη, η Daily Mail αποκαλύπτει πως υπάρχει σκέψη για αλλαγή του τάφου της Καρολάιν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε την σχέση που είχε η μητέρα του Μπάμπη με την κόρη τους.

Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε στον αέρα του Live News ότι:

«Λέμε όλα αυτά όχι γιατί υπάρχει διάθεση τιμωρίας ή εξόντωσης αλλά περισσότερο για να καταλάβουμε τι έγινε. Η ιστορία ξεκινάει πολύ πιο πίσω από τότε που ο 28χρονος Μπάμπης ερωτεύεται τη 15χρονη. Εάν αυτή την υπόθεση τη βλέπαμε διαφορετικά θα μιλάγαμε για τα όρια της παιδεραστίας. Το ερώτημα είναι γιατί. Γιατί ο Μπάμπης παντρεύεται την 18χρονη Καρολάιν και προσπαθεί να τη φυλακίσει.

Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του κρατάει το μωρό του. Θέλω να σας πω ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά.

Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά τη γυναίκα του. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε. Ας μείνουμε στην πραγματικότητα, στο τι θα πει βία μέσα στα σπίτια, στο τι θα πει δολοφονία γυναικών, γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα».

Tι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί – οι οποίοι θα επισκεφτούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής κόρης τους. Πάντως, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών. Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα δει ποιοι θα είναι τρόποι επικοινωνίας του 33χρονου με το παιδί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές ώστε να γίνει το καλύτερο για το παιδί, ενώ και ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει να βλέπει το παιδί του, όπως έχει δικαίωμα να κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments