Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Tι σκέφτεται να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς

Γλυκά Νερά: Tι σκέφτεται να κάνει η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς
Γλυκά Νερά: Αλλαγές σκέφτονται να κάνουν οι συγγενείς της Καρολάιν στην επιγραφή του τάφου της μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου συζύγου.

Μετά από την απολογία του 32χρονου πιλότου για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, η οικογένεια σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στον τάφο της. Να θυμίσουμε ότι μίλησε για πρώτη φορά ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέγοντας ότι έχασε δύο παιδιά και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Ακόμη, συγκλονιστική είναι και η φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν πριν την δολοφονία της.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, όπως αναφέρει η Daily Mail, σκέφτεται να κάνει αλλαγές στον τάφο της στην Αλόννησο, μετά την αποκάλυψη ότι ο 32χρονος σύζυγός της ήταν αυτός που την σκότωσε.

Τι σκέφτεται να αλλάξει η οικογένεια στον τάφο της Καρολάιν

Οι συγγενείς της Κάρολαϊν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στον τάφο της 20χρονης καθώς αυτό που ενοχλεί είναι η φωτογραφία στην επιτύμβια στήλη με την Κάρολαϊν νύφη στον γάμο της σε συνδυασμό με την επιγραφή «η αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγος και κόρη».

«Εμφανώς συγκινημένος, ο γείτονας επισήμανε την ειρωνεία της επιγραφής κοιτώντας τον τάφο της Κάρολαϊν με θέα το Αιγαίο» γράφει η Daily Mail, μεταφέροντας τα λόγια ανθρώπου κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης: «Δεν αγαπούσε την γυναίκα του. Αυτή η επιτύμβια στήλη πρέπει να αλλάξει».

Tι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί – οι οποίοι θα επισκεφτούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής κόρης τους. Πάντως, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών. Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα δει ποιοι θα είναι τρόποι επικοινωνίας του 33χρονου με το παιδί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές ώστε να γίνει το καλύτερο για το παιδί, ενώ και ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει να βλέπει το παιδί του, όπως έχει δικαίωμα να κάνει.

«Το 2006 στο συνέδριο της διεθνούς εταιρίας για τη μελέτη του τραυματικού στρες στα παιδιά παρουσιάστηκε υπόθεση με κοριτσάκι 18 μηνών που παρακολούθησε τη δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα της. Από την ηλικία των 11 ετών παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα μετατραυματικού άγχους, δισεπίλυτα. Μέχρι τότε το παιδί δε θυμόταν τίποτα. Καμιά φορά σκεφτόμαστε ότι είναι πολύ μικρό το παιδί για να έχει αναμνήσεις από αυτό που έχει ζήσει ως μάρτυρας. Και όμως βλέπουμε ότι μπορεί να υπάρχει ανάμνηση του ίδιου του περιστατικού», εξήγησε ο ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι η συνεπιμέλεια είναι η καλύτερη λύση για αυτό το παιδί και ότι δε θα εργαλειοποιηθεί για τη μείωση της ποινής του δράστη. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά στην ψυχική αποκατάσταση αυτού του παιδιού, από εξειδικευμένους ειδικούς. Δεν είναι μόνο θέμα αγάπης, αλλά και το αίσθημα της ασφάλειας. Τα παιδιά χρειάζεται να νιώθουν ασφαλή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments