Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Survivor γενέθλια για τον τραγουδιστή

Τριαντάφυλλος: Survivor γενέθλια για τον τραγουδιστή
Ο Τριαντάφυλλος γιόρτασε τα γενέθλιά του, και στα γεννέθλια του παρευρέθηκαν ο Περικλής, η Ανθή, η Ελευθερία, η Μαριάννα, η Ελίζαμπεθ, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος, είχε την Κυριακή 20 Ιουνίου τα γενέθλια του. Τα γιόρτασε, μάλιστα, με ένα πάρτι παρέα με τους συμπαίκτες του απο το ριάλιτι επιβίωσης , δείχνοντας πως ό,τι συνέβη στο παιχνίδι – στο κομμάτι των εντάσεων – δεν έχει να κάνει με την κανονική ζωή .

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκλεισε τα 44 του χρόνια, διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του από το Survivor.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό beach bar στο Πόρτο Ράφτη και είχε θέμα -ασφαλώς- το Survivor, αν λάβουμε υπόψη τόσο τη διακόσμηση όσο και τις τρεις-τέσσερις τούρτες που έφτιαξαν εμπνευσμένες από τον Τριαντάφυλλο.

Στα γενέθλια του «Προέδρου Ντάφι» έδωσαν το παρών ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάννα Κάσδαγλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Όπως ήταν επόμενο ,τα social media γέμισαν με στιγμιότυπα και βίντεο από το πάρτι του Τριαντάφυλλου.

Τριαντάφυλλος: Ο κόσμος ζήτησε τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του τραγουδιστή. Στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος. Μόλις ο τραγουδιστής μπήκε στο πλατό, το κοινό του ζήτησε τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του με την Μαρία Αντωνά να λέει:

«Θέλουμε και έναν πυροβολισμό», αναφώνησε η Μαρία Αντωνά. «Θέλω να πέσω κάτω! Το ‘χεις; Πέφτω! Τώρα έλα!», φώναξε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Και ο Τριαντάφυλλος πυροβόλησε.

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από Survivor, ο Τριαντάφυλλος μιλά για τους πρώην συμπαίκτες του και ξεσκεπάζει συμπεριφορές. Σε συνέντευξη του στον «Τηλεθεατή» ο Τριαντάφυλλος, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το παρασκήνιο του Survivor και τις συμπεριφορές των πρώην συμπαικτών του στο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments