Αθλητισμός

Team USA : Stephen Curry εκτός αποστολής

Team USA : Stephen Curry εκτός αποστολής
Ο ηγέτης των «Πολεμιστών» δεν θα δώσει το παρών στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ ( Team USA) το καλοκαίρι του 2021.

Η Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών θα έχει πολλούς σούπερ σταρ στο ρόστερ της, όμως ο Στεφ Κάρι δεν θα είναι ένας από αυτούς που θα την απαρτίζουν. Ο αρχηγός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενημέρωσε την ομοσπονδία της χώρας, πως δεν θα λάβει μέρος στην Εθνική και τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, κάτι που είναι σοβαρό, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ του NBA, όμως είναι τόσα πολλά τα πρωτοκλασάτα ονόματα που έχουν ήδη ενημερώσει πως θα ενσωματωθούν στην αποστολή, που το κενό του Κάρι θα καλυφθεί αναμφίβολα.

Εκτός και ο Ίρβινγκ

Εκτός του Κάρι, στην εθνική ομάδα δεν θα είναι και ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος θέλει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ για τον ίδιο λόγο είναι πολύ δύσκολο να ενσωματωθεί και ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Νέες προσθήκες

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα για την Team USA έχουν να κάνουν με τις νέες προσθήκες των Τζέιμς Χάρντεν και Μπαμ Αντεμπάγιο , οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.

Ο ατζέντης του σέντερ των Χιτ, Άλεξ Σαράτσης, δήλωσε στο ESPN πως ο Αντεμπάγιο θα ενισχύσει την Team USA, η οποία θα έχει έναν εκ των κορυφαίων σέντερ του NBA στο ρόστερ της στη μάχη που θα δώσει για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Από την άλλη, στη λίστα των ονομάτων που θα ακουστούν για την Team USA προστέθηκε και αυτό του Τζέιμς Χάρντεν, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια.

Οι Αντεμπάγιο και Χάρντεν ήρθα να προστεθούν στη λίστα με τα ονόματα των Λίλαρντ, Γκριν, Τέιτουμ, Μπούκερ, Μπιλ και Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι ήδη δεσμεύτηκαν να παίξουν στους Ολυμπιακούς, με τις ΗΠΑ να είναι πλέον βέβαιο πως ετοιμάζει μια νέα Dream Team ενόψει των αγώνων του Τόκιο.

Η λίστα των Αμερικανών

Στην λίστα υπάρχουν ήδη 42 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής:

Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (-), Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Μάλκομ Μπρόγκντον (Πέισερς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Μάικ Κόνλεϊ (Τζαζ), Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Σπερς), Άντρε Ντράμοντ (Καβαλίερς), Κέβιν Ντουράντ (Νετς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Νετς), Μόντρεζλ Χάρελ (Κλίπερς), Τζο Χάρις (Νετς), Τομπάιας Χάρις (Σίξερς), Γκόρντον Χέιγουορντ (Χόρνετς), Ντουάιτ Χάουαρντ (Σίξερς), Μπράντον Ίνγκραμ (Πέλικανς), Κάιρι Ίρβινγκ (Νετς), ΛεΜπρον Τζέιμς (Λέικερς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Καουάι Λέοναρντ, (Κλίπερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Τζαβέιλ ΜακΓκι (Λέικερς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Βίκτορ Ολαντίπο (Ρόκετς), Κρις Πολ (Σανς), Μέισον Πλάμλι (Πίστονς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Ουόκερ (Σέλτικς), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Ουίζαρντς), Ντέρικ Ουάιτ (Σπερς)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments