Ελλάδα

Πελώνη: Συζήτηση της Επιτροπής για το τέλος της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εντός της εβδομάδας

Πελώνη: Συζήτηση της Επιτροπής για το τέλος της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εντός της εβδομάδας
Εντός της εβδομάδας η Επιτροπή θα συζητήσει για το ενδεχόμενο να «βγουν» οι μάσκες από τους εξωτερικούς χώρους.

Σε ερώτηση για το πόσο σύντομα θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους η κα Πελώνη απάντησε: «Όλοι ελπίζουμε πως βρισκόμαστε κοντά σε αυτό, σε κάθε περίπτωση είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ειδικοί. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή των ειδικών».

Βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας εξακολουθεί να βελτιώνεται, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επαναλαμβάνοντας πάντως την έκκληση του πρωθυπουργού προς τους πολίτες, να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό.

Παράταση των self test

Η κα Πελώνη επισήμανε την ανάγκη επαγρύπνησης γι’ αυτό, όπως είπε, αποφασίστηκε «παράταση των self test για κάποιες ομάδες». Ειδικότερα, γι’ αυτό ανέφερε: «αναμένουμε την τελική απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Όπου υπάρξει πρόβλημα, θα διατεθούν από τα σουπερμάρκετ. Περιμένουμε την απόφαση για την Αττική».

Τι είπε για τα Γλυκά Νερά

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των ποινών, με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και το κατά πόσο επίκεινται αλλαγές, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε αυστηροποίηση των ποινών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments