Lifestyle

Survivor: Πρώτος υποψήφιος ο Σάκης

Survivor: Πρώτος υποψήφιος ο Σάκης
Το Survivor έχει φτάσει στην τελευταία αποχώρηση και ο Σάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Πλησιάζοντας στον τελικό του Survivor, η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο είναι σε κρίσιμο σημείο μιας και ο κλοιός έχει στενέψει. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε, μετά τον αγώνα με τους Ρουμάνους, τον Κόρο να βγαίνει νικητής στο αγώνισμα ασυλίας και να ψηφίζει τον Σάκη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews μέσω spoiler.

Ο Κόρομι ανεβαίνει αγωνιστικά στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Κάτι που φάνηκε στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας, όπου ήταν ασταμάτητος και δεν άφησε τίποτα πέρασμα του. Αποδείχτηκε ταχύτερος στα παλζ, ενώ δεν έκανε λάθη ούτε στους στόχους. Γενικώς φάνηκε ότι ήταν ένα βήμα πιο μπροστά απ’ όλους που τα βρήκαν λίγο έως πολύ δύσκολα και δημιουργήθηκαν εντάσεις μεταξύ τους.

Ακόμα και ο πολύ δυνατός Σάκης δεν κατόρθωσε να τον σταματήσει, ενώ η Μαριαλένα, παρότι τον νίκησε μια φορά, τελικώς δεν του στέρησε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας. Όλη αυτή η εκπληκτική εμφάνιση του έδωσε τη δυνατότητα να πάει άνετος στο Συμβούλιο του Νησιού, με μοναδική επιβάρυνση την επιλογή του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Η έκβαση ήταν αναμενόμενη καθώς η επιλογή του Σάκη Κατσούλη ήταν μονόδρομος για τον Γιώργο Κόρομι. Ο Κόρο δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει προς αποχώρηση, ούτε τον Μπόγδανο, ούτε τον Ασημακόπουλο, αλλά ούτε και τη Μαριαλένα, με την οποία είναι από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η επική γκάφα του Σάκη όταν έπαιζε ως τερματοφύλακας

O παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε κάνει μια επική γκάφα πριν από μερικά χρόνια όταν αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου του 2016, οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Εκείνη την περίοδο την εστία του Ολυμπιακού υπερασπιζόταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στον συγκεκριμένο αγώνα υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε το δεύτερο τέρμα εις βάρος της ομάδας του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου μπερδεύτηκε με τον αμυντικό και ο Γεωργίου διαμόρφωσε σε κενή εστία το τελικό 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments