Lifestyle

Σάκης Κατσούλης: Η απίστευτη γκάφα του νέου παίκτη του Survivor όταν έπαιζε τερματοφύλακας

Σάκης Κατσούλης: Η απίστευτη γκάφα του νέου παίκτη του Survivor όταν έπαιζε τερματοφύλακας
Σάκης Κατσούλης: Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο και αυτό το ξέρει καλά ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο είναι η πιο δύσκολη αφού όχι μόνο είσαι ο τελευταίος στην άμυνα της ομάδας σου, αλλά ό, τι λάθος και να κάνεις φαίνεται ακόμα και στους αδαείς με το άθλημα. Αυτό το ξέρει καλά ο νέος παίκτης του Survivor Σάκης Κατσούλης.

O νεοεισερχόμενος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε κάνει μια… επική γκάφα πριν από μερικά χρόνια όταν αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου του 2016, οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου και ο Απόλλων Λάρισας αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Εκείνη την περίοδο την εστία του Ολυμπιακού υπερασπιζόταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στον συγκεκριμένο αγώνα υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε το δεύτερο τέρμα εις βάρος της ομάδας του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου μπερδεύτηκε με τον αμυντικό και ο Γεωργίου διαμόρφωσε σε κενή εστία το τελικό 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει έρθει στο προσκήνιο όχι μόνο επειδή μπήκε στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αλλά επειδή υπήρξαν φήμες ότι ήταν ζευγάρι με την Χριστίνα Κεφαλά, ενώ ο ίδιος ήταν με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε στην κάμερα του Love It πριν να φύγει για το ριάλιτι: «Με τη Μαριαλένα ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση, χωρίσαμε αγαπημένοι. Την αγαπώ πάρα πολύ. Αξίζει πάρα πολύ και το δείχνει κιόλας. Είναι τρομερή στα αθλήματα που είναι η ζωή και η δουλειά της».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Θα πάω εκεί να τη στηρίξω και να τη βοηθήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθώ απέναντί της. Θα προσπαθήσω να την κάνω πιο ήρεμη στους στόχους γιατί στο run δεν έχει αντίπαλο. Και αν είμαστε στην ίδια ομάδα θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση, αλλά στα δυο χρόνια που ήμασταν μαζί είναι ειπωθεί και από τους δυο πως θέλουμε να πάμε. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συνύπαρξη».

Η Χριστίνα από τη δική της πλευρά είπε: «Είμαστε φίλοι με τον Σάκη. Έχουμε κρατήσει καλές επαφές. Στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν κράτησε πολύ δεν μας βγήκε».

Ο Σάκης, όμως, το αρνήθηκε: «Ουδέποτε υπήρξε κάτι. Με τη Χριστίνα Κεφαλά γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί μένουμε πολύ κοντά. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις. Δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω. Ότι τη γνωρίζω, τη γνωρίζω. Είναι πολύ μικρή η Αθήνα όταν κάνεις πολλά πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments