Lifestyle

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα – H πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τα δίδυμα

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα – H πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τα δίδυμα
Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα: Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε μιλήσει και για το πως περνά τον χρόνο στην εγκυμοσύνη της.

«Εφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του. Σε αυτή ο παρουσιαστής ποζάρει αγκαλιά με τα δύο μωρά, δείχνοντας ευτυχισμένος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αγκαλιά με τις κόρες του

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά λίγο πριν την αυγή του 2021, ενώ λίγο καιρό μετά, μέσα από ένα γλυκό βίντεο, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια.

Οπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Πως πέρασε την εγκυμοσύνη της

Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει για το πως περνά την εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το στιλάτο καθιστικό της, όπου τη βλέπουμε άνετη και χαλαρή. Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά». Χριστίνα Μπόμπα

Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments