Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά τον χρόνο της τώρα που είναι έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνά τον χρόνο της τώρα που είναι έγκυος
Χριστίνα Μπόμπα: Η παρουσιάστρια μοιράζεται τις προσωπικές τις στιγμές στο Instagram.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, περιμένουν με ανυπομονησία τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η ίδια η Χριστίνα πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media γνωστοποιώντας πως περνά τις ημέρες της εγκυμοσύνης της. Στην τελευταία της ανάρτηση, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το στιλάτο καθιστικό της, όπου τη βλέπουμε άνετη και χαλαρή.

Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν “φωτιά”.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Δύσκολος ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη:

Τον προηγούμενο καιρό η Χριστίνα σε μια ανάρτησή της ξανά στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολος. «Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ: Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.  Την είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της, χωρίς να αποκαλύπτει αρχικά τον λόγο της νοσηλείας της αν και έσπευσε να ενημερώσει πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Η γνωστή infuencer δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χέρι της με τον ορό, αλλά και το χέρι του συζύγου της που βρίσκεται στο πλάι της και το κρατάει σφιχτά.

svg%3E

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο. Όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα τότε, που πλέον είναι καλά. Έπειτα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα Instastory στον δικό του λογαριασμό, με τη Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το εξής: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments