Ελλάδα

Αγρίνιο: Πέταξε μπουκάλι με χλωρίνη στον άντρα της

Αγρίνιο: Πέταξε μπουκάλι με χλωρίνη στον άντρα της
Αγρίνιο: Νέο περιστατικό με χρήση καυστικού υγρού με μία γυναίκα που πέταξε μπουκάλι με χλωρίνη στον άντρα της.

Νέο περιστατικό με καυστικό υγρό συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι στην Παραβόλα Αγρινίου, όταν μία γυναίκα έριξε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του συζύγου της. Να θυμίσουμε ότι ιερέας συνελήφθη στο Αγρίνιο για παιδική πορνογραφία και βιασμό. Να θυμίσουμε ότι  ο 37χρονος ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου, στη Μονή Πετράκη οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Πιο συγκεκριμένα, το μπουκάλι φαίνεται πως άνοιξε και η χλωρίνη πήγε στο μάτι του άνδρα που τραυματίστηκε. Σύμφωνα με το karvasaras.gr ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από την Αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται όλα ξεκίνησαν από καβγά του ζευγαριού και αναμένεται να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Μονή Πετράκη: Ψυχιατρικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης

O ιερέας επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε πρώτα στο νοσοκομείο Συγγρού και μετά από εκεί παραπέμφθηκε στο Δρομοκαΐτειο, όπου έχει μεταφερθεί φρουρούμενος, ενώ η εισαγγελία αναμένει τη δικογραφία για να αποφασίσει για το θέμα η άσκηση δίωξης εναντίον του. Νωρίτερα, για τον πελάτη του, τον ιερέα που σκόρπισε τον τρόμο χθες το απόγευμα όταν ράντισε με καυστικό υγρό μητροπολίτες εντός της Μονής Πετράκη στην Αθήνα, μίλησε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Όπως είπε, «ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής». Μονή Πετράκη

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συνέχισε λέγοντας πως η άδικη πράξη που τέλεσε «κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά χάπια. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγνατογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο συνήγορος του ιερωμένου είπε πως «ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τα θύματα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη «χημική ουσία» έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments