Ελλάδα

Εγνατία Οδός: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βέροια

Εγνατία Οδός: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βέροια
Εγνατία Οδός: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος της Βέροιας, ενώ ο οδηγός, ρουμανικής καταγωγής, κατάφερε και βγήκε εγκαίρως από το όχημα.

Φωτιά πήρε μία νταλίκα στην Εγνατία Οδό. Η φλεγόμενη νταλίκα εθεάθη, λίγο έξω από την Βέροια, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε πάρει φωτιά στον Ασπρόπυργο ένα βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός, ρουμανικής καταγωγής, κατάφερε και βγήκε εγκαίρως από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί. Το όχημα ωστόσο κάηκε ολοσχερώς, όπως μεταδίδει το thestival.

Κλειστό το ρεύμα προς την Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει κλείσει. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες.

Το συμβάν στον Ασπρόπυργο

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η πυροσβεστική, αφού έχει ξεσπάσει φωτιά σε βυτιοφόρο που μεταφέρει προπάνιο, κοντά στα διυλιστήρια και συγκεκριμένα στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι θορυβημένοι διότι όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, στην περιοχή ακούγονται εκρήξεις. Στην περιοχή μεταβαίνουν 10 οχήματα της πυροσβεστικής, με πάνω από 30 πυροσβέστες. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ισχυρή έκρηξη που προσομοίαζε με σεισμό.

Υπάρχει προληπτική εκκένωση κατοικιών, καθώς οι εκρήξεις είναι τουλάχιστον 5 και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Κατά το τελευταίο 24ωρο, οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν να επέμβουν σ 103 αστικές πυρκαγιές, 41 δασικές πυρκαγιές 94 παροχές βοηθείας. Τουλάχιστον 150 εργαζόμενοι των διυλιστηρίων είναι με συστήματα πυρασφάλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments