Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η οικογένεια του πιλότου

Γλυκά Νερά: Κοινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η οικογένεια του πιλότου
Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του πιλότου θέλει η μικρή Λυδία να περνά μισό χρόνο στην Αθήνα και μισό στην Αλόννησο, σύμφωνα με αίτηση που κατέθεσε.

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, μετά και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Την από κοινού επιμέλεια της μικρής Λυδίας, με τους γονείς της 20χρονης Κάρολαιν ζητούν οι γονείς του 33χρονου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με αίτηση που υπέβαλαν σήμερα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, μέσω του δικηγόρου Γιάννη Κώτσου. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως η μητέρα της Κάρολαιν κατέθεσε αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας.

Γλυκά Νερά: Τι ζητούν οι γονείς του πιλότου

Οι γονείς του πιλότου ζητούν να κατανεμηθεί ο χρόνος ως προς την άσκηση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας μεταξύ των δύο οικογενειών. Δηλαδή από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους να διαμένει η μικρή Λυδία τους γονείς του πατέρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο. Γλυκά Νερά

“Υπό το βάρος των τραγικών γεγονότων φρονούμε ότι προέχει η ισόρροπη επαφή και ανάπτυξη της εγγονής μας Λυδίας και με τις δύο οικογένειες, τόσον εκ της πατρικής, όσον και εκ της μητρικής γραμμής και μάλιστα με χρονική κατανομή που είναι ευεργετική και απαραίτητη για την προστασία της ισόρροπης και ομαλής ανάπτυξης», η οποία «εξασφαλίζεται με την εναλασσόμενη κατοικία, ως εκ της οποίας διατηρείται και οικοδομείται στενή συναισθηματική σχέση αμφοτέρων των οικογενειών με την ανήλικη εγγονή μας, με στοργή, φροντίδα και υπομονή, για την εκτέλεση του έργου όλων μας έναντι της εγγονής μας, για τη σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή της και την κάλυψη των υλικών και συναισθηματικών της αναγκών», αναφέρεται.

Γλυκά Νερά: Αποκλειστική επιμέλεια ζητά η μητέρα της Κάρολαιν

Μέσου του οικογενειακού δικηγόρου, Θανάση Χαρμάνη, η μητέρα της Κάρολαιν κατέθεσε επίσημα αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments