Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν κατέθεσε αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν κατέθεσε αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας
Γλυκά Νερά: Επίσημα κατατέθηκε σήμερα από την πλευρά της μητέρας της Καρολάϊν να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μέσου του οικογενειακού δικηγόρου, Θανάση Χαρμάνη, η μητέρα της Καρολάιν κατέθεσε επίσημα αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του Μπάμπη που ζητάει επιμέλεια από κοινού. Μεταξύ άλλων η οικογένεια του Μπάμπη προτείνει για το παιδί να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο.

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος, Θανάσης Χαρμάνης

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάϊν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόνησσο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάϊν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδια θα είναι η κορη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του.

Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Η μητέρα της Κάρολιν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον ανακριτή , ωστόσο ο εκπρόσωπος της Θ. Χαρμάνης φρόντισε το καλύτερο, καθώς είναι μια υπόθεση που χρήζει ειδικού χειρισμού και έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν προχώρησε σε δηλώσεις:

«Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε το πρωί για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης που ανέλαβε την πολιτική αγωγή. Στον ανακριτή για την απολογία του βρίσκεται αυτή την ώρα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments