Ελλάδα

Κόρινθος: Πτώμα άνδρα ξεβράστηκε σε παραλία

Κόρινθος: Πτώμα άνδρα ξεβράστηκε σε παραλία
Κόρινθος: Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κόρινθο, όπου ξεβράστηκε σε παραλία το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων μέχρι τώρα.

Ένα ακόμη περιστατικό με πνιγμένο άτομο σημειώθηκε σήμερα. Χώρος του τραγικού συμβάντος ήταν η Κόρινθος και ειδικότερα η παραλία King Saron στα Ίσθμια. Εντός του Ιούνη σημειώθηκαν άλλα δύο τέτοια περιστατικά, ένα στο Βόλο και ένα στον Άλιμο.

Κόρινθος: Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Το πτώμα ξεβράστηκε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (24/06) στην παραλία King Saron στα Ίσθμια. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού. Όπως αναφέρει το hlektra.gr το πτώμα δεν έφερε επάνω του κάποιο στοιχείο το οποίο θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του ενώ φέρει χτυπήματα, τα οποία δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν αν είναι από εγκληματική ενέργεια ή όχι. Τις απαντήσεις θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Κόρινθος

Τα περιστατικά σε Άλιμο και Κόρινθο

Στον Άλιμο και σύμφωνα με την οικεία Λιμενική Αρχή πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 70 περίπου ετών, ύψους 1,65μ, με λευκό χρώμα μαλλιών, ενδεδυμένη με μπλούζα ριγέ λευκού και ερυθρού χρώματος, φούστα μαύρου χρώματος και υποδήματα μαύρου χρώματος, ενώ φορούσε βέρα και μία αλυσίδα στο λαιμό με κρεμασμένα κλειδιά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο »Ασκληπιείο Βούλας» για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στον Βόλο, όπου το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σήμερα το πρωί, από διερχόμενους περιπατητές που ειδοποίησαν το λιμεναρχείο, λίγο μετά τις 8 το πρωί, κοντά στο λιμεναρχείο Βόλου, στα ρυμουλκά στην προβλήτα.

Κόρινθος

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα υπολογίζεται ότι είναι 60-70 ετών ύψους, περίπου 1,65 ύψους, φορούσε μαύρα ρούχα και πάνινα παπούτσια. Δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση καθώς δεν βρέθηκαν πάνω της σχετικά έγγραφα, και κλήθηκε η Σήμανση. Σημειώνεται ότι η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments